Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Zkittlez Auto – Fast Buds

89,00 kr.339,00 kr.

Zkittlez Auto sikre dig smagen af regnbuen med den lækre søde bær og ekstremt frugtagtige smag.

Overvældende yielder. Denne plante vokser op til 100 cm og producerer 500 gr / m2 på bare 70 dage!

Indica glæde . Et tilfredsstillende hoved, der fører til en angstfri og langvarig krop høj.

Badet i trichomes.  En sindssyg mængde harpiks overalt, perfekt til udsugere og hashproducenter.

  • Blomstringstid 60-65 dage, 65-70 dage
  • Udbytte Medium
  • THC 20-25%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Tekniske specifikationer

 Smag Sød, bær, frugt, slik
 THC Op til 23%
 CBD <1%
 Høst EU indendørs 450 – 500 gr / m2
 Høst EU udendørs 70 – 300 gr / plante
 Størrelse XL
 Højde 70-100 cm
 Blomstrende 9-10 uger
 Værelse Indendørs udendørs
 Køn Feminiseret
 Gener Sativa 40% / Indica 60%
 Genetik Zkittlez Auto
 Autoflowering Ja

Beskrivelse

Zkittlez Auto er en af ​​vores mest populære stammer til dato og forståeligt nok med sin førsteklasses stabilitet, perfekt kompakte struktur, op til 23% THC og slik-sød smag. Denne Indica-dominerende hybrid fylder rummet med sin overvældende duft og udvikler colaer med knopper i amerikansk fodboldstørrelse, som en gang er høstet og hærdet, vil give brugeren en dejlig og afbalanceret cerebral og kropssten uden intens couchlock.

Bud beskrivelse

Slikharde, frostdækkede knopper. Zkittlez Auto producerer store knopper, der viser forskellige nuancer af grønt og popper af orange med lejlighedsvis subtile blå og lilla toner. En dejlig lang kur vil virkelig fremhæve den øverste hyldes kvalitet ved at intensivere dens komplekse frugtagtige terps, på niveau med sin bagged-candy-modstykke.

Røgrapport

Ved at starte med et hurtigt og behageligt hoved højt og derefter gradvist føre til en afslappende kropssten, der varer omkring 3 timer, gør denne stamme fantastisk til en eftermiddags- eller natrøg. Det er ikke en overvældende Indica-høj, men vil efterlade brugerne rolige og angstfri. Fantastisk til uerfarne forbrugere og stoner i lang tid.

Planteudseende

Zkittlez er perfekt kompakt og vokser ikke mere end 1 m i højden. Zkittlez Auto udvikler flere tætte knoppesteder, en stor hovedcola raketter lodret op og et par laterale sidegrener. Ved sen blomstring, forvent store, stablede cola drypper i harpiks. Som en af ​​vores større producenter kunne producenterne se på omkring 450-500 g / m2 under ideelle forhold. God internodal afstand og meget modstandsdygtig. Et godt valg for begyndere og for avancerede avlere, der ønsker at opleve i plantetræning.

Pak foranPak frøPak tilbage

Grow Tips

Som en af ​​vores større producenter vil producenter muligvis bruge lidt støtte til at hjælpe hende med at modstå vægten af ​​sine egne knopper. En robust stamme, der reagerer pænt på LST og andre lette træningsmetoder, der vil producere flere kraftige colaer til at udvikle sig gennem hele planten. Zkittlez Auto har en tendens til at tage en masse næringsstoffer, så sørg for at du har møtrikker af høj kvalitet for at tilfredsstille hendes sult.

Smag

Sukkerholdige slik og bærsmag er de vigtigste noter af Zkittlez Auto, ledsaget af smag af mango og grapefrugt med subtile, chokoladelignende jordfarvede undertoner. Hærdning af denne stamme i mindst 2 uger er obligatorisk, hvis du virkelig vil smage regnbuen.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Antal

, ,

Blomst type

Producenter A-Z
Blomstringstid

,

Indica/Sativa

THC

Udbytte

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...