Top Kvalitet Cannabis Frø

Handelsbetingelser​

Dine rettigheder når du handler med os

Salgs- og leveringsbetingelser

De følgende salgsbetingelser og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Superseeds.dk.


CVR: 40337466

E-mail: info@superseeds.dk

Telefon: 24 79 80 80

Betingelserne er gældende i det tilfælde, at der ikke er indgået andre aftaler mellem dig som køber og Superseeds.dk. Produktbeskrivelser for vores produkter findes på de individuelle produktsider her på hjemmesiden.

Levering af varer fra Superseeds.dk betragtes som leveret, når forbrugeren har modtaget varen.

 

Forsendelse

Forsendelse ved bestillinger fra Superseeds.dk foregår med PostDanmark med en forventet leveringstid på 1-7 dage.

 

Risiko & Reklamation

Risikoen for varer købt af Superseeds.dk overgår til dig, som forbruger, på leveringstidspunktet.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Superseeds.dk skal påråbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.

Det er din pligt, at angive og vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl på din ordre, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Superseeds.dk.

Som udgangspunkt kan du kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter, at du har fået varen leveret. Er der tale om varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som Superseeds.dk har stillet dig i udsigt.

 

Pris & betaling

Pengene bliver først trukket, når varen er sendt afsted.

Hos Superseeds.dk kan du bestille dine varer online og betale med Visa Dankort. Alle priser på Superseeds.dk er inklusiv moms.

 

Fortrydelsesret

Superseeds.dk yder 14 dages fortrydelsesret – gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til, at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Er der tale om en produktionsfejl, så dækker vi forsendelsesomkostningerne, da det ikke kan være din fejl som forbruger.

For yderligere spørgsmål bedes du kontakte os via mail eller telefon.

Vores betalingssystem er integreret med 3D Secure, hvilket betyder, at du skal logge ind med NemID/MitID og tilmelde dit telefonnummer.

Du vil herefter modtage en besked med en aktiveringskode, som du skal benytte ved ethvert køb med dine betalingskort over internettet. På denne måde er du sikret mod misbrug af dit kort.

 

Ansvarspolitik & GDPR

Superseeds.dk fraskriver sig ethvert ansvar, der måtte forekomme, hvis udstyret og varerne bliver brugt med forkerte hensigter. Vi opbevarer ingen personlige oplysninger og vil aldrig henvende oplysninger til brug andre steder. Vi bruger ingen personlige oplysninger og vi sikrer os, at oplysninger som navn, alder, bopæl, e-mail, mm., aldrig vil blive delt med en tredjepart.