Watermelon Zkittlez – Fem – Barney’s Farm

Blomstringstid 63 dage
Udbytte 550 g/m²
THC % 26%
Højde 120-140 cm

Watermelon Zkittlez smagfuld og potent!

DKK95.00DKK760.00

  • 1 stk
  • 3 Stk
  • 5 stk
  • 10 stk
Ryd

WATERMELON ZKITTLEZ ™ Cannabis Frø
Vandmelon Zkittlez af Barneys Farm: Denne vidunderligt afbalancerede hybrid udviser tunge sativa vækstmønstre, der er med til at gøre hende til en kraftig produktionsfabrik, hvor nogle avlere er i stand til at opnå mere end 1 kg pr. Plante, når de behandles med kærlighed! Indendørs skal du se på omkring 550 g / m2.

 

En forfriskende og stærkt energigivende effekt kommer fra prøveudtagning af denne vidunderlige rose af en cannabisstamme. Smuk og duftende, Vandmelon Zkittlez vil blænde dig med sine optimistiske effekter, der antænder din krop og sjæl. En rigtig tonic til dagens stress og problemer. Hun får dem til at forsvinde i en sky af røg, som ved magi.

 

Før 63 dage er gået, vil denne skønhed starte i blomst som en raket og producere tårnhøje cola fyldt med knopper, der hænger i mængde fra hver gren. På dag 63 vil hun være klar til dig. Uforglemmelige dufte dukker op gennem blomstringsprocessen og de forskellige faser af tørring.

Den muntre og glade indvirkning fra vandmelon smeltet sammen med vores fantastiske Zkittlez giver en helt fantastisk og frugtagtig cannabisoplevelse, der får dig til at komme tilbage for mere og mere.

Yderligere information

Blomstringstid

60-65 Dage

CBD

1-4%

Højde

Medium

Indica/Sativa

Indica-dominant

Producenter A-Z

Barneys farm

THC

over 25%

Område

Drivhus, Indendørs

Udbytte

Stort

Antal

, , ,

Blomst type

Feminiserede

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop