Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Watermelon Zkittlez (Feminiseret) – Barney’s Farm

89,00 kr.779,00 kr.

Watermelon Zkittlez smagfuld og potent!

  • Blomstringstid 60-65 dage
  • Udbytte Medium, Stort
  • THC Over 25%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

WATERMELON ZKITTLEZ ™ Cannabis Frø
Vandmelon Zkittlez af Barneys Farm: Denne vidunderligt afbalancerede hybrid udviser tunge sativa vækstmønstre, der er med til at gøre hende til en kraftig produktionsfabrik, hvor nogle avlere er i stand til at opnå mere end 1 kg pr. Plante, når de behandles med kærlighed! Indendørs skal du se på omkring 550 g / m2.

 

En forfriskende og stærkt energigivende effekt kommer fra prøveudtagning af denne vidunderlige rose af en cannabisstamme. Smuk og duftende, Vandmelon Zkittlez vil blænde dig med sine optimistiske effekter, der antænder din krop og sjæl. En rigtig tonic til dagens stress og problemer. Hun får dem til at forsvinde i en sky af røg, som ved magi.

 

Før 63 dage er gået, vil denne skønhed starte i blomst som en raket og producere tårnhøje cola fyldt med knopper, der hænger i mængde fra hver gren. På dag 63 vil hun være klar til dig. Uforglemmelige dufte dukker op gennem blomstringsprocessen og de forskellige faser af tørring.

Den muntre og glade indvirkning fra vandmelon smeltet sammen med vores fantastiske Zkittlez giver en helt fantastisk og frugtagtig cannabisoplevelse, der får dig til at komme tilbage for mere og mere.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

, , ,

Blomstringstid

Indica/Sativa

THC

Udbytte

,

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...