Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

VERTICAL HYDROPONIC SYSTEM – ONE WALL SMALL – 1SM

4.550,00 kr.

Dette system er designet til korridorer, modtagelsesområder og ekstremt små, stramme rum. For praktiske formål er dette system blevet anbragt på hjul, så det let og omhyggeligt kan flyttes efter behov.

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Det er et hydroponisk apparat, der anvender teknikken med næringsfilm (NFT-næringsfilmteknik), som er arrangeret i et vertikalt voksende system med tyngdekraftstrømning gennem næringsvand til dyrkede planter.

I dette system er der ingen medier, rødderne placeres direkte i vandet, som strømmer gennem dræningssystemet over hele området af hver successive plantningsbeholder, det tillader også at oxidere alle rødder uden lys (for at eliminere dannelsen af ​​alger).

Med dette design sikres en jævn tilførsel af næringsstoffer til hver plante i systemet.

Yderligere funktioner: let vedligeholdelse, enten ved blanding af den enkle næringsopløsning og ved dens kontrol og god adgang til plantene til vedligeholdelse såvel som under høst. Spørgsmålet om affald i et system, der anvender fast medier (ler, stenuld, ler …) reduceres, hvilket er en økonomisk fordel for hver høst, og det reducerer også tiden til at bortskaffe affald eller rengøring af genanvendeligt materiale (ekspanderet ler ). Det eneste affald er rodsystemet af planter, som efter åbning af låget simpelthen trækkes ud og kan genbruges som kompost.

Vores NFT 4D VERTICAL system kan også bruges som et Aquaponic system.

Teknisk data:

Anbefalet belysning: 100-400W

Pumpeffekt: 25W

Antal sider: 1 stk

Sidelængde: 1000 mm

Antal beplantningsbeholdere ved hånden: 4 stk

Indhold reservoir: 40 l

Samlet systemhøjde: 1775 mm

Anbefalet rum: LxWxH 1000x1000x2000

Rigtigt rum med døren lukket: 1m²

Realistisk anvendeligt område: 1sq.m.

Yderligere information

Vægt 25 kg