Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Varmemåtte Medium 50×50 – Airontek

349,95 kr.

Denne varmemåtte af Airontek er af høj kvalitet og et godt valg til dig, som gerne vil forøge spiringssuccessen og fremskynde vækst. Ud over, at varmemåtten hjælper med disse to ting, så giver den også en varmere rod, som dermed kan få en sundere start. 

Måtten opvarmer automatisk rodområdet 10-20F til en specifik temperatur. Måtten kan med fordel bruges enten indendørs eller i et drivhus, hvor den giver nok varme til at holde planterne fulde af energi og sunde.

Varmemåtten fra Airontek måler 50 x 50 cm.

 

Sådan bruger du varmemåtten

Det er nemt at bruge varmemåtten. Den placeres på en tør og flad overflade under spirebakken. Herefter skal den blot tilsluttes en standard 220V stikkontakt og så går den automatisk i gang med at opvarme rødderne.

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Varmemåtte til spiring 50 x 50 cm

• Forøg spiringssucces

• Hjælper og fremskynder vækst

• Varmere rod til sundere start: Opvarmer rodområdet automatisk 10-20F til en enkelt temperatur. Det kan bruges indendørs eller i et drivhus, hvilket giver nok varme til at holde dine planter fulde af energi og sunde.

Let at bruge: Placer varmemåtten på en flad, tør overflade under en spirebakke, og sæt ledningen i en standard 220V stikkontakt for at begynde at opvarme rødderne.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...