Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Twister T4 – Variabel speed

78.995,00 kr.

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Tag kontrol

Hver produktion er forskellig fra processen, facilitetstypen, skalaen, kulturtyper og indtægtsstrømme. Uanset om dit mål er at maksimere den trimmede blomsterkvalitet, øge klingekontakten eller producere klar kvalitet til udtrækning af ekstraktion – eller alt det ovenstående, er tilpasning nøglen.

Den nye T4 giver dig mulighed for at tilpasse tumbler og knivhastighed samt mindske vakuumsug for at matche dit trimningssæt, så det passer med dine høstmål.

Sæt din rulle langsomt

Tør blomst er lettere, mere skrøbelige og kan være vanskelige at indtaste i det ideelle 10-13% fugtighedsindhold for optimal trimning. Reduktion af tumblerhastigheden og vakuumsug giver mulighed for en mere blid og blødere trim, så du kan trimme selv de lave tætheder, sarte blomster, du plejede at håndtrimme.

Våd drøm

Våd blomst er tættere og mere fleksibel på grund af fugtighedsindholdet og bladene ikke krølles indad, som de gør med tør blomst. Dette gør våd blomst fjedrende og giver dig mulighed for at øge kniv- og tumblerhastigheden for at maksimere knivkontakt for at opnå en strammere trim.

Natural Wonder

  • Håndtrimkvalitet med maskinhastigheden
  • Opnå en blid og blødere trim
  • Reducer blomstervæggen og tid i tumleren
  • Trim blomst med lav densitet, som du plejede at håndtrimme

Yderligere information

Vægt 45 kg