Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Trimpro Automatik

17.995,00 kr.

1 på lager

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Trimpro Automatik er en af ​​de største, mest stabile trimmere, . Denne enhed er designet til enorme voksende værelser, hvor trimmets hastighed er ganske vigtig; dit ukrudt er klar til at tørre på kort tid.

Når du har høstet dine planter, skal du fjerne blomsterne fra deres grene og stængler og lægge dem til side.

Når du har samlet masser af blomster , skal du sætte dem i Trimpro Automatik-maskinen og tænde den – efter bare et par minutter, skal dine knopper være klar til at blive tørre.

Åbn den lille luge, som den har, så knopperne kan strømme igennem i en separat beholder , og placer derefter noget mere inde i beholderen og gentag processen. Du skal være i stand til at trimme en utrolig stor mængde knopper i løbet af få timer.

Det sparer alle resterende beskæringer takket være vakuumet inde , og du kan bruge disse rester senere til at lave dine  helt egne ekstrakter.

Denne maskine har fire knive, der kan indstilles i højden, og du kan også justere hastigheden, der kan bruges til at reducere mængden af ​​støj, den skaber. Det har også et ganske sofistikeret sikkerhedssystem, så du ikke har nogen uheldige ulykker.

Sørg for at adskille blomsterne fra dine planters afdelinger , anbring dem i den øverste beholder, og følg instruktionerne, der er angivet i brugsanvisningen.

Størrelse:

  • Maskine: 46x62x104 cm
  • Vægt: 35,90 kg

Materiale:

  • Struktur: aluminium.
  • Gitter: stål.

Grid:

  • Automatik (STD): 6,35 mm spalter.

Yderligere information

Vægt 20 kg