Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

The Ultimate (Feminiseret) – Dutch Passion

225,00 kr.339,00 kr.

Ultimate har blomster i mega størrelse. Planten forbliver medium i størrelse, men Topskud er XXL-størrelse. Aromaen er skarp med krydrede noter af fyr, citron og benzin

afbalanceret 50% Indica / 50% Sativa-sort med et fremragende ry for let og stort udbytte

  • Blomstringstid 60-65 dage
  • Udbytte Stort, XXL
  • THC 10-20%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Beskrivelse af din Ultimate?

The Ultimate har en skarp duft med piney, krydret og frugtagtig noter. Den ultimative har en stærk, skarp aroma. Under blomstringen ændrer aromaen sig flere gange og mod slutningen af blomstringen har hun en krydret og skarp duft af fyr, benzin og citrusfrugter. Aromaen kan nogle gange være lidt mere frugtagtig og sød, men dette sker kun med et par fænotyper. I løbet af de sidste 4 uger bliver lugten stærkere, og det anbefales derfor at bruge gode kulfiltre. Den tørrede knop kan nogle gange lugte lidt mere jordisk og krydret, men så snart du bryder den åbne eller male det, jo mere frugtagtig og piney aroma vil komme din vej. Smagen kan sammenlignes med lugten; krydret, frugtagtig og ganske Skunky med lejlighedsvise sødere noter.
Ultimate er en af de højest udbyttende stammer til rådighed
The Ultimate er en af de højest udbyttende cannabis stammer nogensinde er skabt. Hun er en afbalanceret 50% Indica / 50% Sativa sort med et fremragende ry for let og stort udbytte. Det er en kunde favorit på grund af det ekstremt høje udbytte og robust vækst. Blomsterne er kendt for at være lange og tykke. Denne stamme producerer massive blomster, der nemt kan vokse så tyk som din underarm. Bladene er en dejlig mørkegrøn og knopperne er en lysere grøn farve, fuld af foxtails og orange hår. Knopperne faktisk ser smuk og er rige på trichomes. Kombinationen af disse klæbrige hvide knopper og lyse orange hår vil minde mange avlere af de bedste gamle skole Skunk sorter fra fortiden.

Hvilken slags genetik er der præcist i The Ultimate?

Gennem omhyggelig avl har vi udviklet en af vores bedste sorter. Vi kaldte hende “The Ultimate”. Ultimate kombinerer et meget højt udbytte med professionel kvalitet. De oprindelige forældre har været en hemmelighed, fordi vi ønskede The Ultimate at blive anerkendt som en sort i hendes egen ret. Hvad vi kan sige er, at hun er meget gerne en stærk, let at dyrke Skunk, der normalt kombinerer store udbytter med høj potens. Hendes knopper kan have en Sativa udseende, men bliver meget fyldigere og tykkere end den gennemsnitlige Sativa stamme. Få stammer kan matche denne klassiske cannabis stamme fra hollandske Passion!
Ultimate er en stærk hybrid cannabis plante med meget lange tunge blomster og en XXL udbytte
The Ultimate er en kraftfuld afbalanceret hybrid cannabis sort. Vores frø opdrættere har arbejdet hårdt for at give denne stabile hybrid det højest mulige udbytte. Denne stamme har en normal vækstrate, det er primært den endelige størrelse og vægt af knopper, der gør forskellen.
I blomstringsfasen har planterne en mellem-til-høj strækning. I denne periode med at strække planterne vil vokse lodret såvel som i bredden. The Ultimate er kendt som en lys feeder og med tilstrækkelig lys og perfekt vækstbetingelser hun kan vokse ind i en smuk cannabis plante helt fyldt fra top til bund med robuste lange knopper. Denne strækning varer i gennemsnit 3 uger efter uret ændret til 12/12 blomstre belysning. Fra det øjeblik stretch stopper, blomstre udvikling begynder. Samtidig starter produktionen af trichomes og fortsætter i et hastigt tempo.

Blomstrings fasen ultimate?

I løbet af de sidste 4 uger af blomstringsfasen vil produktionen af opløbet gå ind i det næste gear, og du vil se blomsterne svulme op i utroligt lange og tunge ‘colas’. Knopperne bliver hårde og kompakte, denne sort kan lide høje lysniveauer i blomstringsfasen. Det er bedst at støtte toppe ved hjælp af et net eller med støtte ledning, så de ikke synke under deres egen vægt. Denne 50/50 Indica / Sativa er en virkelig smuk stamme. Hun er den stamme af valg for dem, der søger en afbalanceret hybrid med mega-store knopper. Ud over hendes størrelse, hun er meget tolerant over for ernæring og temperaturændringer, hvilket gør hende egnet til nybegyndere avlere så godt. Men luftfugtigheden i blomst bør holdes lav (<50% på alle tidspunkter) for at forhindre mug og knop rådne.
Genetik, der anvendes til The Ultimate garantere følgende egenskaber:
En potent cannabis hybrid med moderat stretching i blomstringsfasen
Et XXL udbytte med ekstremt store knopper, der kræver en vis støtte i blomstringsfasen
De potente blomster har en skarp aroma af fyr og kalk kombineret med mere søde og jordiske noter
Ultimate er den ideelle stamme for avlere på udkig efter det højest mulige uEffekter af den ultimative
The Ultimate har en stærk, potent høj. Mange brugere oplever en kraftig høj, der rammer hurtigt og varer i lang tid. For folk med en lav tolerance, er det nyttigt at vide, at dette er en stærk høj, der bliver mere intens jo mere du ryger. Er du ny/uerfaren med cannabis? Så vape / røg denne sort på din fritid og har en kort pause under rygning for at give den høje til at tage fuld effekt.
Det er normalt en meget beroligende, opløftende “up-high” med en stærk anti-angst effekt. Det kan også indeholde et kreativt element, der føles energisk og fredeligt på samme tid. Det er en god stamme for røg sessioner med venner, fordi du bare kan slappe af uden at føle trippy eller ængstelig. Som et resultat, The Ultimate er også meget værdsat af mange medicinske brugere. Hun er også kendt som en stamme, der kan følelsesløs, at smerte, sandsynligvis på grund af hendes delvise Indica arv og ekstraordinære terpen profil.
Den blomstrende tid af The Ultimate
Blomstring tid tager et gennemsnit på 9 uger, med eksplosive blomstre udvikling i løbet af de sidste 2-3 uger. Ultimate absorberer mange næringsstoffer i vækstcyklussen og kan håndtere en høj lysintensitet i blomstringsfasen, dette gavner det endelige udbytte. Ultimate er en mellemstor plante, der normalt vokser til omkring 0.75m-1m, og i nogle tilfælde endda en smule højere. Hun producerer meget tykke blomster på sidegrene og de vigtigste cola.
Erfarne avlere vil sætte pris på den ekstraordinære blomstre magt i de sene uger af blomstring. Denne stamme producerer en masse hvide støvveje, selv indtil udgangen af blomstringsfasen. Under de mest gunstige forhold, hun har brug for omkring 9 uger af 12/12 indendørs lys til at modnes. Det er bedst høstes, når trichomes er hovedsageligt overskyet.dbytte.

Udbyttet fra The Ultimate?

Ultimate har en tung høst og vokser til et gennemsnit på omkring 75cm, ideel til indendørs dyrkning. Denne stamme er kendt for hendes meget generøse udbytter i næsten alle typer af vækstbetingelser. Udbytter på omkring 500-600g/m2 er nemme at opnå.
Hun vokser godt i jord, coco og på et vandkraftsystem. Hun gør meget godt i en SCROG vokse og er i stand til at producere XXL udbytter på langt over 600g/m2. Selv med en enkelt plante af denne stamme, kan du opnå mere end 750g/m2 med den rigtige viden, pleje og vækstbetingelser. Men dette er kun forbeholdt de mest erfarne avlere, der også arbejder med de bedste lamper, vækstsystemer, ernæring og andre dyrkningsprodukter.
Udendørs bliver hun meget stor og kan bære flere kilo pr plante. The Ultimate gør godt i kontrollerede drivhuse og i varme tørre klimaer, hvor risikoen for mug er langt mindre. I et tempereret / koldt klima kan du være bedre stillet voksende autoflower version af The Ultimate kaldet Auto Ultimate.
Rådgivning fra vores eksperter
Et vigtigt tip, når voksende The Ultimate er ikke at begynde at skylle for tidligt og bestemt ikke at høste det for tidligt. Denne sort belønner producentens tålmodighed med et ekstra fedtudbytte! Vi anbefaler også at bruge en affugter i blomstringsfasen, fordi knopperne bliver så tykke og kompakte, at du vil give mug så lille chance som muligt!
Hvis du ønsker at få mest muligt ud af denne dame, så prøv at dyrke hende i en SCROG (Screen of Green). Hvis du foretrækker lav-stress uddannelse kan du bøje hende i vækstfasen og sikre med haveledning til at give hende mulighed for at vokse mere i bredden. Begge metoder vil sikre, at alle knopper vil modtage en lige stor mængde lys, og som vil gøre dig i stand til at opnå en episk udbytte!

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

,

Blomstringstid

Indica/Sativa

THC

Udbytte

,

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...