Super Critical Auto – Green House Seeds

DKK225.00

Big Bud x Skunk x White Widow Auto

Blomstringstid 49 dage
Udbytte Op til 800 g/m²
THC % N/A
CBD % N/A
Højde Medium
  • 5 stk
Ryd

Beskrivelse

Super Critical er en kraftig Indica domineret cannabis art. Den er kendt for sin høst og den stærke psykoaktive effekt som planten frembringer ved indtagelse.

Super Critical Auto er en stærk Indica domineret art, der er kendt for sin høje produktion af cannabis og kraftige psykoaktive effekt. Ved dyrkelse af disse cannabis frø og indtagelse af det færdige produkt, vil man opleve, at Super Critical Auto rammer kroppen utrolig hårdt. Vi anbefaler ikke at indtage denne cannabis plante i dagtimerne, da den har en tendens til, at fastlåse brugeren til sofaen. Subseed.dk anbefaler til gengæld Super Critical Auto til aften brug, da den lindre smerter og angst. cannabis planten blev udviklet af Green House Seed Company, ved, at sammensætte Big Bud, Skunk #1 og White Widow

Super Critical Auto er en mellemstor plante og den trives godt indendørs, ideelt hvis man gror efter teknikker som Screen of Green (SCRoG) og Sea of Green (SoG).
Disse cannabis frø er autoblomstrende, men kan også fås i en feminiseret version.

Super Critical Auto byder på en yderst afslappende og afstressende effekt. Det er dog dens medicinske egenskaber der gør, at denne plante er så populær, da den virker godt mod søvnløshed, smerter og manglende appetit.

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
Antal

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop