Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Strawberry Pie Auto – Fast Buds

89,00 kr.405,00 kr.

Enorme 26% THC! En af deres mest potente stammer både i effekt og terps,  frugtagtig lækkerhed kombineret med en ekstraordinær styrke.

Denne stamme kan producere op til 550gr / m2 på mindre end 65 dage!  Den komplekse blanding af kagedej, fløde og gas giver denne stamme en skunky jordbær sliksmag.

  • Blomstringstid Under 60 dage, 60-65 dage
  • Udbytte Medium
  • THC 20-25%, Over 25%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Tekniske specifikationer

 Smag Slik, jordbær, kagedej
 THC Op til 26%
 CBD <1%
 Høst EU indendørs 400 – 500 gr / m2
 Høst EU udendørs 70 – 160 gr / plante
 Størrelse XL
 Højde 60-100 cm
 Blomstrende 8-9 uger
 Værelse Indendørs udendørs
 Køn Feminiseret
 Gener Sativa 15% / Indica 85%
 Genetik Strawberry Pie Auto
 Autoflowering Ja

Beskrivelse

En sand fornøjelse med lækker aroma og en forbløffende 26% THC. Dette øjen slik fra en cultivar kan prale af unikke farver og rækker af røde bær og kagedej, der efterlader din mund vandende. Denne Indica-dominerende superproducent vil være fuldstændig moden på omkring 9 uger og kan give op til 550gr / m2 klumpede og tætte lysegrønne blomster med lyserøde, lilla og røde højdepunkter, i modsætning til lange orange pistiller, hvilket giver denne stamme den ultimative taske appel, perfekt til kommercielle avlere. Et fantastisk valg for dem, der søger en velafrundet afslappende effekt med en frugtagtig slag til den, effekterne efterlader dig centreret og fokuseret uden at gøre dig for søvnig eller bedøvet. Hun klarer sig godt indendørs og udendørs og er meget modstandsdygtig over for alle elementer, hvilket gør hende til et godt valg for udendørsavlere, der vil drage fordel af de større udbytter og farverige knopper.

Budbeskrivelse

Strawberry Pie Auto vokser charmerende grønne og lyserøde knopper dækket af trichomes fra top til tå med tynde og lange lys orange hår. Det har lys lilla, røde og gule blade, der kommer ud af knopperne, hvilket gør hende til en virkelig usædvanlig og attraktiv cultivar.

Røgrapport

Virkningerne vil være virkningerne af en rigtig velafrundet Indica. Det efterlader dig ikke for bedøvet eller sofa-låst, men vil let slappe af din krop, mens du også efterlader dig med en følelse af at være centreret og opmærksom. En god eftermiddags- eller aftenrøg til de dage, hvor du har brug for en fredelig tid alene, perfekt til at læse en bog eller se en film.

Planteudseende

Selvom den kan vokse op til 1 m, forbliver denne sort meget kompakt, mens den leverer op til 550gr / m2. Den vokser en høj hovedkola med store tykke ventilatorblade, der er typiske for Indica-stammer og meget symmetriske sidegrener, der er omsluttet af smukke knopper fra top til bund. Knopperne kan udvikle rødlige toner, flurede med lyserød og lilla, mens de pakker frost som en skør, hun vil være helt dækket af jordbær duftende trichomes ved høsttid.

Pak foranPak frøPak tilbage

Grow Tips

En let at dyrke stamme velegnet til professionelle og begyndende avlere. Hun vil vokse kompakt og busket, så det anbefales at udføre en lille smule LST og / eller noget lys afblødning for at give knopperne mulighed for at få mere luftstrøm og lys, hvilket tilskynder dem til at udvikle sig til deres fulde potentiale. Hun foretrækker lette tilførsler sammenlignet med andre og sørger for altid at opretholde passende pH-niveauer for ikke at risikere vækst. For virkelig at få hendes farver og smag til at skille sig ud, skal du sørge for at skylle de sidste uger før høst. Når du vokser udendørs, anbefaler vi at bruge mindst 3 gallon potter eller større, så du får mest ud af hende og også giver mere plads til at træne hende.

Smag

En smagfuld kombination, der lugter som et skunky jordbær slik. Det er en meget kompleks blanding af frugtagtig, kagedej og fløde med en knivspids brændstof, der vil henlede opmærksomheden overalt. Denne velsmagende kombination vil have en meget sød smag af røde bær og gas ved indåndingen, der langsomt bliver til en mere dejagtig smag af kanel, fyrretræ og urter på udåndingen.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

, ,

Blomstringstid

,

Indica/Sativa

THC

,

Udbytte

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...