Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Smartpot (den originale)

49,00 kr.119,00 kr.

Sundere planter der vokser hurtigere, Bedre udbytte.

Den beholder, du bruger, påvirker de planter, du dyrker, og kvaliteten af ​​din plante starter ved rødderne. Smart Pots producerer sundere rødder ved luftbeskæring - skaber masser af mindre fingerrødder. Disse rødder absorberer fugt og næringsstoffer mere effektivt, så din plante vokser hurtigere og stærkere.

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Smart Pot er den foretrukne af professionelle producenter i over 30 år og er den originale, overlegne stofluftbeholder. Vores prisbelønnede stofteknologi er 100% fremstillet i USA og er fri for bly, kobber, BPA og ftalater for en helt ren vækst!

Smart Pots var banebrydende for beskæringsteknologien til luftrod. Smart potter beskærer naturligt planternes rødder, hvilket øger udbyttet ved at forbedre absorption af vand og næringsstoffer. Stoffematerialet i Smart Pots giver din plante mulighed for at trives, hvilket fremmer enestående rodsundhed og kraftig plantevækst.

Smart Pots er en holdbar investering og er lavet til at vare! Vores stofbeholdere er markant stærkere sammenlignet med lignende produkter og falder ikke fra hinanden midt i en vokse. Vi står ved vores produkt med over 30 års erfaring med at betjene producenter af alle slags!

Yderligere information

Vægt N/A
Liter

, , ,