Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Rockwool Cube 4X4X4

2,00 kr.

Rockwool til spiring inden planten begynder sit liv i et hydroponisk anlæg

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Rockwool Cube til spiring fra Gro-lys

Er du på udkig efter Rockwool af god kvalitet, som du kan bruge til dine planter derhjemme? Så er denne muligvis det helt perfekte valg for dig. Den er på størrelsen 4x4x4 og er det perfekte valg til hjemmegro. Har du brug for en anden størrelser eller vil du gerne købe mere rockwool end blot en cube? Så har vi et bredt udvalg af andre rockwool produkter. Det er bare med at gå på udkig i vores sortiment. Du kan med garanti finde det, som du er på udkig efter her hos os og har du spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Rockwool af høj kvalitet

Vores Rockwool Cube 4x4x4 er af høj kvalitet og lavet på bæredygtig vis. Det er det perfekte valg til plantens spiring inden den skal flyttes over i et hydroponisk anlæg. Du kan købe dine Rockwool cubes til markedets bedste priser her hos Gro-lys.

Sådan skal du bruge Rockwool Cube

Rockwool Cube er det oplagte valg til når dine planter er i spiring fasen inden du efterfølgende flytter planten over i et hydroponisk anlæg. Rockwool er et naturligt fiber, som giver dine planer forhold til at skabe sunde rødder og du kan bruge rockwool til at få kontrol over næringstilsætning.

Hvis du har brug for hjælp, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan kontakte os via telefon på 24 79 80 80, via mail på kundeservice@gro-lys.dk eller via chat-funktionen på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information

Vægt 0,05 kg