Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

PRO telt kit 440w Qboard – Inkl Autopot vandningssystem

9.995,00 kr.

Med dette kit er du sikret at komme godt fra start og med vandningssystemet kan du roligt tage på weekend uden at bekymre dig om dine planter.

 

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Her er praktisk talt alt hvad du behøver for at komme igang med at dyrke dine yndlingsplanter- Nemt og med alle forudsætninger for et godt resultat!

Det stilrene telt fra tyske Homebox kombineret med kvalitets kulfilteret fra Canfilters gør at du kan opstille dette kit stort set alle steder uden lugtgener!

Ventilationen er temperatur reguleret dvs. du indstiller den ønskede temperatur og så skruer udsugningen op for styrken hvis der bliver for varmt. Følg nemt og praktisk med i klimaet på det medfølgende hygrometer/thermometer. Ø125 Inline fan sørger for rigeligt frisk luft til planterne og de to koala fans oscilere så alt luft er i bevægelse.

Der er fuld smæk på lyset, udstyret med 2 x Qboards er det ikke lys der kommer til at mangle! – de trækker 440 w ud af kontakten hvilket svarer til en 800-1000 Watts HPS!

Og så er vandingen tilmed også gjort nemt! Autopot systemerne levere imponerende resultater, nemt og uden nogen risiko for strømsvigt, da det er baseret på tyngdekraft.

Som med alle AutoPot vandingssystemer bruger Autopot 4 pot AQUAvalve-teknologi til enkel, effektiv, lav vedligeholdelsesfodring af vand og næringstoffer.

Det eneste du mangler for at være kørende er lidt jord/coco, frø og gødning – Tip* Autopot kombineret med biotabs gødning gør dyrkning ekstra nemt, fyld rent vand på tanken, intet behov for at måle PH eller EC. Se det er nemt!

Lux 480 Watt LED kit indeholder:

1 x Homebox ambient Q120 telt

2 x QuantumBoards 220w

1 x Luksus ventilationskit inkl filter og diverse fittings

1 x Autopot 4 pot vandningssystem

2 x Airontek koala fans oscilerende

1 x Ø125 Black orchid inline fan

1 x Hygrometer/thermometer

2 x Timer

Dette kit vil alt efter el pris koste små 450 – 500,- i md at have kørende på fuld skrald i 12/12 (Blomstringsfase)
OBS: med meget høje og svingende Strømpriser, kan dette estimat variere en del. 

 

Yderligere information

Vægt 60 kg