Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Pineapple Kush (Feminiseret) – RQS

189,00 kr.289,00 kr.

Pineapple Kush er ganske vist et kryds mellem to meget populære sorter, mens den popularitet, som den har opnået, er et direkte resultat af det blandingsarbejde, som eksperter har udført med disse to sorter. Nogle gange bliver den forvekslet med Pineapple Express, fordi begge deler samme tropiske smag, der minder om ananas.

  • Blomstringstid Under 60 dage, 60-65 dage
  • Udbytte Medium, Stort
  • THC 10-20%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

En sort med en særpræget aroma

Denne sort skiller sig ud på grund af sin høje potens, som den har nedarvet fra den velkendte OG Kush sort. Selvom den ikke er helt ligeså stærk som den originale, så kan denne sort bestemt give betydelig mental high.

En af de mest spændende aspekter ved denne sort er dens søde smag, som i høj grad bygger på ananas (som du nok havde forestillet dig), men også beskrives som at have let mynte- eller vaniljearoma. Rygere har opdaget noter af karamel i den tropiske aroma – denne sorts frugtagtige duft er noget stærk. Som nævnt tidligere er OG Kush kendt som en af de stærkeste cannabissorter, og den frugtagtige twist på Kush holder fast i noget af styrken – selvom den fysiske effekt er noget mindre udtalt end i dens forældreplante. Den mentale virkning fra de to kan dog godt sammenlignes, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for folk, der gerne vil prøve en cerebral oplevelse uden for meget af den fysiske effekt.

Godt udbytte indendørs og udendørs

En velvokset plante vil blive 70-120 cm høj, hvis den dyrkes indendørs, men nærmere mellem 120 og 180 cm, hvis dyrkningen foregår udenfor. Planten vil normalt producere et udbytte på omkring 500 gram/m2, hvis den dyrkes indendørs. Udbyttet vil også være på 500 gram for hver plante (efter tørring), hvis dyrkningen foregår udendørs. Disse frø er blevet feminiseret, hvilket betyder, at alle dine plante vil blomstre – og det kan ventes at ske efter 8 til 9 uger under normale forhold. Hvis du går efter at dyrke udendørs, så vil den bedste tid for at høste ligge omkring slutningen af september.

Hvis du er på udkig efter en sort, som tilbyder en lækker smag, en sød lugt og en meget afslappende high, der går til hovedet, så går du nok ikke helt galt i byen med Pineapple Kush. Tilhængere af denne sort vil naturligvis også fortælle dig, at hvis du nogensinde får muligheden for at prøve denne sort, så skal du gribe chancen.

Sorttype: Feminiserede
THC: 18%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 500 – 550 gr/m2
Udbytte udendørs: 500 – 550 gr/plant
Højde indendørs: 70 – 120 cm
Højde udendørs: 120 – 180 cm
Blomstringstid: 8 – 9 uger
Høstmåned: Sen september
Genetisk baggrund: Pineapple x O.G. Kush
Type: Sativa 20% Indica 80%
Effekt: Beroligende, Latter
Klima: Mild
Smag: Ananas, Brændstof, Frugtagtig, Peber

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

,

Blomstringstid

,

THC

Udbytte

,

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...