Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Pineapple Express Auto – Fast buds

69,00 kr.609,00 kr.

Dyrk problemfrit.  et godt valg for begyndere. stor fyldig plante der levere stort udbytte der kan nå 550gr / m2.

Tropiske terps. Oplev en lækker blanding af den søde tropiske smag og ananas, ligesom en smoothie.

 

  • Blomstringstid 65-70 dage
  • Udbytte Medium, Stort
  • THC 10-20%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Tekniske specifikationer

 Smag Tropisk, sød, frugt, sur ananas
 THC Op til 20%
 CBD <1%
 Høst EU indendørs 400 – 550 gr / m2
 Høst EU udendørs 50 – 200 gr / plante
 Størrelse XL
 Højde 60-110 cm
 Blomstrende 10 uger
 Værelse Indendørs udendørs
 Køn Feminiseret
 Gener Sativa 40% / Indica 60%
 Genetik Pineapple Express Auto
 Autoflowering Ja

Beskrivelse

En af Fast Buds ‘originale stammer, meget stabil og et godt valg for begyndere, der ønsker at dyrke noget frugtagtig. En afbalanceret Sativa-Indica hybrid med 20% THC, Pineapple Express leverer en stimulerende, men ikke overvældende høj, mest karakteriseret ved stimulerende energi og smagfuld tropisk smag. Som en robust, letvoksende plante med betydelig produktion vil nybegyndere og professionelle avlere være tilfredse med resultaterne.

Bud beskrivelse

Bestående af rig grøn knopp undermineret af de tætte krystaller, der dækker den. Hvis du slipper for stærk frugtagtig lugt kombineret med dens klæbrighed, får du dig til at spekulere på, om knopperne ikke er blevet gennemblødt i en frugtsmoothie, før de endda blev høstet.

Røgrapport

Sund med opløftende effekter. Med cirka 20% THC har den en afbalanceret højde, der ikke slår dig ud, efterlader dig sofa-låst eller paranoid eller ængstelig. I stedet vil det tage dig ombord på dets tog; afslappende og alligevel samtidig stimulerende. Perfekt til en musikalsk åbenbaring, forfatterblok eller anden kunstnerisk inspiration.

Planteudseende

En levende rig grøn juletrælignende plante med tætte knoppevækster spredt rundt om stilken og grene. Pineapple Express bliver høj og når nogle gange op til 1,4 m i højden! Så hvis du vil lade hende vokse til sit fulde potentiale, skal du give denne baby den plads, hun har brug for til at strække sig og forvente fuld modenhed omkring uge 9-10.

Pak foranPak frøPak tilbage

Grow Tips

Vi anbefaler at se dit rum med denne stamme, der kan vokse op til 1,4 m, så sørg for at du har den rette plads til at rumme hende. Se pH-niveauerne, og fod hende tilstrækkeligt. Bortset fra dette er Pineapple Express en afslappet plante og en god ide for de nye avlere, der søger frugtagtig lindring.

Smag

Planten afgiver en stærk sød lugt, langt fra ubehagelig og næsten parfume-lignende. Smagen vil spejle dette, søde smag, der måske ikke er så overvældende som duften, men stadig meget særprægede; tropiske, søde smag, frugtagtig og sure antydninger af ananas.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

, , ,

Blomstringstid

Indica/Sativa

THC

Udbytte

,

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...