Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Lemon Pie Auto – Fast Buds

89,00 kr.405,00 kr.

Hele 24% THC! En af vores seneste kreationer,  flere års udvikling resulterede i en sød og sur og ekstremt potent stamme.

56-63 dages hurtig blomstring. Denne stamme kan producere 550gr / m2 vanvittigt harpiksagtige blomster på  dage. Den unikke terpenprofil af skunk, citrus og sød tærte giver de mest lækre ekstrakter.

  • Blomstringstid Under 60 dage, 60-65 dage
  • Udbytte Medium, Stort
  • THC 20-25%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Tekniske specifikationer

 Smag Citron, dej, sød, fyr
 THC Op til 24%
 CBD <1%
 Høst EU indendørs 450 – 550 gr / m2
 Høst EU udendørs 50 – 170 gr / plante
 Størrelse XL
 Højde 80 – 100 cm
 Blomstrende 8-9 uger
 Værelse Indendørs udendørs
 Køn Feminiseret
 Gener Sativa 50% / Indica 50%
 Genetik Citron Pie Auto
 Autoflowering Ja

Beskrivelse

En Indica-dominerende hybrid, der er utrolig let at dyrke og meget modstandsdygtig, velegnet til nye og erfarne avlere, der med ikke meget indsats vil blive belønnet med imponerende 24% THC-pakket farverige knopper med røde og lyserøde højdepunkter ledsaget af lys orange og hvid pistiller, der skiller sig ud langt væk. Giver en kraftfuld, men ikke overvældende høj, der kommer hånd i hånd med en unik, ekstremt lækker sød og dejagtig citrus fyr-sol-lugt. Lemon Pie Auto fungerer exceptionelt godt indendørs og udendørs, hvor det anbefales at dyrke i større potter for at lade hende vise sit fulde potentiale; være i stand til at give op til 550 gr / m2 på omkring 8 uger. De ekstremt tætte og klumpede knopper vil lade dig forbløffet over den overdrevne harpiksproduktion, der får det til at se ud som om de er helt begravet i det, perfekt til folk på udkig efter styrke og god smag, mens de har en afbalanceret cerebral og kropseffekt, der vil glæde selv de mere erfarne avlere. Anbefales også til udsugere på udkig efter terpener, der vil fange dine smagsløg.

Budbeskrivelse

Lemon Pie Auto producerer smukke lysegrønne knopper med gule og i nogle tilfælde let røde eller lyserøde nuancer. Hendes knopper ser næsten helt hvide ud på grund af overskuddet af harpiks, hvilket undertiden endda gør det svært at se andet end de lys orange og hvide hår.

Røgrapport

Virkningerne vil være en rigtig god blanding af både krops- og hjernevirkninger. Det starter som et behageligt opløftende hoved højt, der efterlader dig opmærksom, mens du også afslapper din krop dybt uden en stærk beroligende eller sofablåsende effekt, perfekt til at lindre fysisk smerte, mens du også forbliver aktiv.

Planteudseende

Denne sort vokser til en høj hovedkola med flere sidegrener indhyllet i lysegrønne mellemstore tykke knopper, der er helt begravet i harpiks med ikke så lange lys orange og hvide pistiller. De tykke knopper, der dækker alle grene og hovedkola, vil ende med et ret højt udbytte og være i stand til at producere op til 550gr / m2. I mange tilfælde producerer denne cultivar lyserøde rødlige nuancer på knopperne, ved at skylle ordentligt kan du sprede de smukke farver overalt i planten, hvilket giver den utroligt flotte detaljer.

Pak foranPak frøPak tilbage

Grow Tips

En samlet plante, der er let at dyrke, fantastisk til alle avlere, især nye. Denne plante kræver lav vedligeholdelse og er meget modstandsdygtig over for skadedyr og skimmelsvamp. På grund af at hendes grene er fulde af tætte knopper, er det et godt valg at udføre LST-teknikker for at forbedre udbyttet og kvaliteten af ​​de allerede utrolige knopper. Husk altid at holde passende pH-niveauer for autoflowers, dette vil sikre, at din plante absorberer næringsstoffer ordentligt og hjælper med at undgå problemer. Hvis du dyrker udendørs anbefales det at bruge 15 l potter og op for at sikre, at planten udvikler sig fuldt ud, hvilket resulterer i tættere knopper og større udbytter. Det er obligatorisk at skylle denne sort mindst den sidste uge før høst for at få de ægte smag og aroma til at komme ud.

Smag

Hendes smag kan beskrives som en skarp citrondeg. En frisk blanding af citrus og brændstof, der kommer hånd i hånd med en meget sød tærte og cremet lugt. Det vil have en urteagtig, citrus og skarp skunky smag ved indåndingen og en dejlig fyrretræs aroma med en knivspids kanel på udåndingen, der lader hele rummet lugte lækkert.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Antal

, ,

Blomst type

Producenter A-Z
Blomstringstid

,

Indica/Sativa

Udbytte

,

THC

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...