Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Lemon Kix (Zkittlez) Auto – Dutch Passion

239,00 kr.539,00 kr.

Auto Lemon Kix er en super frugtagtig, ekstremt sød autoflower. hun giver en meget potent  høj THC

Hun er i stand til at producere XXL-udbytter af højeste kvalitet og vokser fra frø til høst på cirka 12 uger

  • Blomstringstid Over 70 dage
  • Udbytte Medium
  • THC 20-25%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Hvorfor skal jeg købe Auto Lemon Kix feminiserede autoflower frø?

  • Auto Lemon Kix er en super frugtagtig, ekstremt sød autoflower
  • Hun er let at dyrke og kræver derfor ikke særlig opmærksomhed
  • Med sine to specielle forældre giver hun en meget potent THC-høj high
  • Hun er i stand til at producere XXL-udbytter af højeste kvalitet og vokser fra frø til høst på cirka 12 uger

Auto Lemon Kix har en super frugtagtig, sød smag

Auto Lemon Kix har en af ​​de mest komplekse og frugtagtige smagsprofiler i vores samling af autoflower-frø. Du kan lugte en bestemt sød, frugtagtig duft, der minder om et velkendt USA-mærke af små, farverige slik. Forvent en rig attraktiv frugtagtig / skunky duft, en citruslignende smag og en meget kraftig, langvarig euforisk high.

Auto Lemon Kix er kendt for sin frugtagtige aroma og meget kraftige THC-rige high

Auto Lemon Kix er den valgte stamme, hvis du leder efter den frugtbareste aroma i en autoflower med et højt THC-indhold. Disse sativa dominerende autoflower frø giver en kompleks duft og smag, der simpelthen er svær at matche. Knopperne sprænger med terpener – de forbindelser, der producerer den dybe aroma og velsmagende smag i cannabis. De er også fyldt med THC-rige trichomer. Det er en meget potent autoflower, der producerer smukke lysegrønne, hvide knopper med et tykt klæbrigt lag af harpiks, der lugter og smager utroligt frugtagtig. Det kan bedst beskrives som en sød blanding af tropisk frugt og citron, meget gennemtrængende og velsmagende!

Auto Lemon Kix er let at dyrke og producerer mellemstore til store planter med et højt udbytte

Auto Lemon Kix har været et kendt navn siden introduktionen blandt seriøse avlere, der var på udkig efter de mest smagfulde knopper. På grund af omhyggelig krydsning og udvælgelse er det ret let at dyrke. Hun har ikke brug for nogen specielle dyrkningsteknikker eller fodringsplaner for at give fremragende resultater. Fuld organisk ernæring fungerer bedst. Husk, at hun vokser og blomstrer lidt anderledes end de mere standard traditionelle, kompakte Indica-sorter.

Denne Dutch Passion-bil har opbygget et meget godt omdømme på kort tid og anses af mange for at være en af ​​de bedste autoflower-sorter, der findes i øjeblikket. Hvis du leder efter en superfrugtig autoflower-stamme med et højt THC-indhold og en lækker Sativa-dominerende op-høj, der holder i lang tid, anbefaler vi, at du prøver disse cannabisfrø mindst en gang. Chancerne er, at du ikke vil dyrke noget andet efter dette!

Auto Lemon Kix er en plante, der når mellem til høje højder under de rette forhold. Hun vokser på den traditionelle hollandske Passion autoflower måde med en stor central hovedblomstring og lange udstrakte sidegrener. Nogle grene har brug for støtte i blomstringsfasen for at understøtte vægten af ​​blomsterne. De Sativa dominerende gener sikrer rigelig vækst og en lidt længere blomstringsfase. Det tager cirka 12 uger at vokse fra frø til høst, dette er en autoflower, der har brug for lidt længere tid end de hurtigere Indica-dominerende autoflowerfrø fra vores samling.

Hendes blade er meget tyndere og slankere end de fleste hybrid autoflower planter, og dette sikrer, at hun kan give store udbytter både indendørs og udendørs. Denne bladstruktur tillader lys at falde og trænge igennem hele planten i et fuldt fyldt indendørs dyrkerum, hvilket giver mere kompakte knopper fra top til bund.

Den genetik, der blev brugt til at dyrke Auto Lemon Kix, garanterer følgende egenskaber:

  • Medium til store sativa-dominerende autoflower planter, der kan give meget høje udbytter på grund af deres genetik og vækststruktur
  • Hun er en af ​​de mest smagfulde cannabisstammer med en kompleks terpenprofil og et højt THC-indhold
  • En let at dyrke USA autoflower, der giver dig mulighed for at dyrke knopper af den højest mulige kvalitet på bare 12 uger fra frø til høst

Auto Lemon Kix er en skat fra vores samling af autoflower-frø. Denne Las Vegas Lemon Skunk Autoflower hybrid giver dig den mest frugtagtige og potente autoflower ukrudt, du måtte ønske dig.

Effekter af Auto Lemon Kix

Disse Sativa dominerende autoflower frø giver en vidunderlig op-høj, der kan føles både energisk og kreativ. De mere kompakte fænotyper giver en mere hybrid høj, hvor en kombination af en ‘hovedhøj’ og ‘krop stenet’ følelse vil sejre. Generelt er denne stamme den perfekte sort at ryge om morgenen / dagen eller under en social begivenhed. Det er bestemt ikke en sofa låsestamme, medmindre du ryger det for meget. På grund af den fremragende smagsprofil kan det vise sig vanskeligt at modstå fristelsen af ​​denne lækre stamme.

Auto Lemon Kix blomstringstid

Auto Lemon Kix er en autoflower med en lidt længere frø-til-høst-cyklus end gennemsnittet. Det tager cirka 12 uger, før hun er klar til høst. Under ikke-ideelle dyrkningsforhold kan denne fase forsinkes med ca. 1-2 uger. Dette gælder også hvis dyrket udendørs på mere nordlige eller sydlige breddegrader. Koldere eller ustabile vejrforhold kan forsinke blomstringen, så det kan tage omkring 100 dage, før hun er klar til høst udendørs.

Hun blev oprindeligt udviklet til indendørs dyrkning, men vil også klare sig godt udendørs, især i mere moderate og varme klimaer. Hvis du vil dyrke hende i Nordeuropa / Nordamerika eller i Sydafrika / Sydamerika, anbefaler vi kun at vælge de bedste 3 sommermåneder med de længste dage og de fleste solskinstimer om dagen. Kun med nok solskinstimer vil hun vokse til den autoflower, hun er bestemt til at være udendørs.

Udbyttet af Auto Lemon Kix autoflower

Under de rette forhold og pleje kan hun give meget høje udbytter, og det er muligt at opnå 450-500 g / m 2 i en indendørs vækst.

Enkeltplanter kan give op til hundreder af gram pr. Plante. Auto Lemon Kix frø kan dyrkes i alle typer systemer og dyrkningsmetoder, hvad enten det er hydro, jord eller kokosfibre. Udendørs kan hun give mellem 50-150 gram pr. Plante, og vi anbefaler at lægge hende i lidt større potter end normalt. I et varmt klima er det bedst at bruge en gryde på mindst 20-25 liter og i et tempereret klima ikke mindre end 15 liter.

Rådgivning fra vores eksperter:

Vi råder dig til at dyrke hende i jord / kompost med økologisk mad for at få det bedste slutresultat. Den økologiske mad og jorden frembringer det bedste i hende og giver dig ekstremt frugtagtige knopper, der fortsætter med at forbløffe dig igen og igen!

For optimale resultater er det vigtigt at vente, indtil hun er moden nok. Prøv ikke at høste hende for tidligt, for det er netop i de sidste uger, at hendes styrke og smagsprofil stiger til ekstreme højder!

Flere oplysninger om Auto Lemon Kix

Auto Lemon Kix er en meget frugtagtig og potent autoflower, der er uden sidestykke. Planterne giver et højt udbytte kombineret med en fremragende smagsprofil. Selv traditionelle producenter af fotoperiodestammer vil blive forbløffet over den ekstremt høje kvalitet af denne autoflower-sort!

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

,

Blomstringstid

Indica/Sativa

THC

Udbytte

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...