Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Iguana Juice Grow 10l – Advanced Nutrients

1.859,00 kr.

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Iguana Juice Organic, du behøver aldrig bekymre dig om syntetiske ingredienser eller uorganiske forurenende stoffer, fordi det er 100% økologisk OIM certificeret.

Hvis du er økologisk dyrker, så har du brug for Iguana Juice Organic, fordi det er det eneste 100% organiske basisnæringsstof, specifikt formuleret med et mangfoldigt spektrum af primære, sekundære og amino-chelaterede mikronæringsstoffer.

Iguana Juice Organic Bloom har de præcise forhold og koncentrationer af ingredienser, der er nødvendige for virkelig fantastiske og rigelige udbytter. Derudover sikrer deres proprietære quad filter-fremstillingsproces, at Iguana Juice Organic er fri for partikler, der kan tilstoppe emitteren, hvilket giver dig en organisk formulering, der flyder let og ikke bliver til slam i noget hydroponisk system.

• Det eneste 100 % organiske OIM næringsstof, der indeholder alle makro-, sekundære og mikronæringsstoffer samt andre cofaktorer, der er nødvendige for optimal vækst og udbytte
• Indeholder ferskvandsfiskhydrolysat og gærekstrakt, som er propfyldt med makronæringsstoffer, mikronæringsstoffer, mineraler, vitaminer og aminosyrer, der er byggestenene i plantevækst
• Maksimerer plantevækst og blomstring ved at give chelaterede plantebaserede mikronæringsstoffer
• Giver gradvist alle de næringsstoffer, din plante har brug for over en lang periode for at sikre fuld tilgængelighed gennem hele vækst- og blomstringscyklussen.
• Indeholder lignosulfonater for at forhindre ophobning af næringsstoffer og øge den effektive absorption

Yderligere information

Vægt 10 kg