Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Gule klisterfælder

17,00 kr.100,00 kr.

Har du brug for en hurtig og effektiv måde til at bekæmpe de skadedyr, der ødelægger dine planter? 

Disse gule stickers er nemme at håndtere og en super effektiv måde at bekæmpe insekter på. Gule stickers fungerer ved at insekterne klistrer sig fast på den lim som sidder på siderne af fælden, og dermed bliver fanget så de ikke kan flyve rundt og sprede sig ved at lægge æg.

Hvis du har brug for en effektiv teknik til at bekæmpe insekter og skadedyr ved dine planter, så er disse stickers et oplagt valg for dig.

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Fang insekter på effektiv vis med gule klisterfælder

Har du problemer med store mængder insekter eller skadedyr ved dine planter? Så er gule klisterfælder en oplagt mulighed for dig. Med gule kilsterfælder kan du på effektiv vis fange insekter og minimere hvor mange skadedyr der befinder sig ved dine planter. Du kan både bruge de gule klisterfælder i et grotelt, indenfor eller udendørs. 

De gule kilsterfælder kan bruges til mange forskellige flyvende insekter. Det inkluderer bl.a. spindemider, bladlus, sørgemyg, trips og mange flere.

Gule klisterfælder der er nemme at hænge op

En af fordelene ved disse gule klisterfælder er, at de er super nemme at håndtere. Du kan hurtigt og nemt hænge disse fælder op uden at blive klistret. Fælderne kan bruges både udendørs og indendørs, og er oplagt til et gro-telt, hvor de på effektiv vis kan fange insekter. Fælderne er ikke-giftige og vejrbestandige.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller er der noget, som du gerne vil vide mere om? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice er eksperter i det vi sælger og vi kan hjælpe dig med lige præcis det, som du har brug for hjælp til. Du kan kontakte os via telefon på 24 79 80 80, via vores kontaktside eller via chat-funktionen på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information

Vægt 0,014 kg
Antal

,