Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Frisian Dew (Feminiseret) – Dutch Passion

169,00 kr.269,00 kr.

Frisiske Dew har  vundet 1 pladsen i 2008 på Highlife Cup i Holland. For nylig, i Homegrown Cup 2018, tog Frisian Dew 3. pladsen i kategorien 'Dutch Hash

En stærk robust udendørs plante, der er velegnet til alle klimaer. Prisvindende hybrid med smukke lilla farver og stor skimmelbestandighed

 

  • Blomstringstid Under 60 dage
  • THC 10-20%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Frisian Dew, en pokalvinder, der garanterer den højeste kvalitet

Frisian Dew vandt førstepladsen i 2008 ved Highlife Cup i Holland. Senest tog frisiske Dew i 2018 tredjepladsen i kategorien ‘Dutch Hash’. Hun har været en vigtig del af den udendørs feminiserede frøkollektion i mange år og ved stadig, hvordan man nemt kan slå andre nye sorter.
Knopperne af frisisk dug er frugtige og friske
Frisian Dew er en perfekt hybrid cannabis plante med en frisk, frugtagtig, blomstersmag og aroma. Det kan variere fra frugtagtig (skovfrugter) og lidt citron-lignende til mere fyrretræ-lignende og lavendel. Nogle fænotyper lugter lidt mere som jord, ammoniak og urter – en egenskab fra hendes Skunk forældre. Hendes terpen profil er unik og giver en behagelig rygeoplevelse. En smuk udendørs feminiseret sort, der også smager fantastisk!
Knopperne af frisisk dug er store og farverige
Frisian Dew er kendt for sine store udbytter. Det siger sig selv, at knopperne kan blive meget store og fedt. Det er den perfekte blanding af Indica og Sativa gener, der tager sig af udvikling, der producerer rigelig vækst og tunge blomster. De fleste fænotyper har også en meget gunstig blomst til blad forhold.

Voksende frisisk dug udendørs tilbyder det bedste udbytte

Frisian Dew er den bedste sælger fra vores hollandske Udendørs cannabis frø udvælgelse. Hun blev omhyggeligt krydset og selektivt opdrættet gennem mange generationer i Friesland, en provins i Holland. Disse genetik har mere end bevist sig selv i årenes løb. En klassisk udendørs feminiseret frø sort, der vil bestemt ikke skuffe.
Frisian Dew har noget, der hedder ‘hybrid kraft’. Det er resultatet af en krydsning mellem en kvindelig Super Skunk og en mandlig Purple Star. Shiva har skabt en meget stærk plante, der vokser hurtigt og blomstrer sprudlende. Hendes Sativa gener giver lange blomster og Indica gener sikre kompakte knopper. Sammen denne kombination giver ekstremt høje udbytter.
Navnet Frisisk Dew kommer fra det område, hvor denne sort blev udviklet. Frisisk er den bogstavelige oversættelse af “Fries” på engelsk en af de nordligste regioner i Holland med sit eget sprog og stærke kulturarv.
Denne stærke hybrid leverer erfarne rygere med en kraftfuld høj, som varer ganske lang tid. Mange udendørs avlere simpelthen finde det den perfekte høje, nice for både dag og nat. Røg / vape en lille smule mere og “sofa-lock” overtager fra den første up-high.
Frisiske dugfrø er stabile, stærke og nemme at dyrke
Frisian Dew er resultatet af mange års krydsning/udvikling af både Skunk og Purple genetics. Denne tidskrævende proces i sidste ende produceret en meget stabil og stærk udendørs feminiseret frø sort. Hendes genetik er kendt for høje udbytter og høj kvalitet. Hun er også meget let at dyrke. Hun behøver ikke nogen særlige fodring tidsplaner, og hun kan håndtere næsten enhver form for vejrforhold, koldt og vådt eller varmt og tørt, kan frisiske Dew håndtere det!
De fleste af planterne vil blive stærke og store. Denne stamme er kendt for kraftig vækst med store blade og stærke robuste stængler, som ikke bryder let. Det er en dame, som du skal tæmme, hvis du ikke vil have hende til at vokse ind i en stor busk.

Frisian Dew er en sand klassisk udendørs marihuana stamme af legendariske proportioner.

Hun er ikke egnet til indendørs dyrkning, men er perfekt egnet til udendørs dyrkning og drivhuse. Under de rette omstændigheder og med den rette pleje planten kan vokse til en af episke proportioner. Planter på 3,5 m høj med 3,5 m bred er ingen undtagelse. I de fleste tilfælde er frisisk dew klar til udendørs høst i oktober (nordlige halvkugle).

Virkninger af frisisk dug

Frisian Dew har en stærk hybrid effekt, hvilket giver brugeren en stor høj kombineret med en dejlig tung ‘body stone’. Røg lidt, og du føler en energisk, kreativ høj. Røg lidt mere og lad din krop slappe helt af efter en lang dag. Hvis du er en fan af en øge Sativa høj, anbefaler vi høst hende lidt tidligere, men hvis du er en fan af den narkotiske Indica høj, anbefaler vi at forlade hende lidt længere. Dette giver mere rav trichomes og en stærkere kropseffekt.
Frisisk dug blomstringstid
Vi anbefaler en vækstfase på mindst (før) på ca. 3 -6 uger. Udendørs planter kan bedst startes indendørs på en 18/6 lys ordning. Med dette sikrer du en stærkere plante, der har en bedre chance for at overleve. At spire en feminiseret cannabisfrø udenfor eller sætte en ung sætteplante af et par dage gammel udenfor bringer alle former for risici. Hvis planterne stadig er små, er de mindre modstandsdygtige over for vejrforholdene. Desuden kan de spises meget hurtigt af en lille skadedyr, insekter eller andre dyr. Jo større og sundere planten er, når hun er plantet udendørs, jo større er chancen for en vellykket høst.
Frisisk Dew blomstrer bedst i et mildt/tempereret klima, men hun klarer sig også godt i et meget varmt eller fugtigt klima. Hun er generelt mere modstandsdygtig over for dårligt vejr end de fleste traditionelle cannabis stammer.
Blomstringen tid er omkring 8 uger. Den kan høstes på den hollandske breddegrad mellem slutningen af september og slutningen af oktober. I et drivhus, hun ofte blomster lidt hurtigere på grund af bedre forhold.

Mere information om frisisk dug
Frisian Dew er en udendørs vinder og den bedste all-rounder fra den hollandske Udendørs feminiserede frøkollektion. Hun blomstrer i alle klimaer og er meget modstandsdygtig over for alvorlige vejrforhold. Hendes tykke aflange knopper er en rigtig fest for øjnene! Omkring 50% af planterne har lilla nuancer i toppen. Der er også helt grønne fænotyper. Men på den anden side, nogle planter er helt lilla.
Kig efter den lette lilla variant, som har et stort potentiale og smag profil, en af vores egne favoritter! Auto Frisian Dew er ikke længere tilgængelig. Men fans af frisisk dew genetik kan stadig købe frø af feminiserede fotoperiode version. Frisian Dew frø vil blive solgt i mange år fremover!

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

,

Blomstringstid

Indica/Sativa

THC

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...