Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

'Elements' Rice Papers KS Slim Ultra Thin

12,00 kr.

På grund af 'Perfect Fold', udviklet og patenteret med 'Elements', hvor hvert ark allerede er foldet på det optimale rullepunkt, dette gør rulningen nemt 0g med et perfekt resultat.

 

Material Rice Paper, Sugar Gum
Size 109x43mm (King Size Slim)
Quality Ultra Thin
Info Display with 50Booklets à 32Papers

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Som navnet ‘Elements’ antyder, kombinerer disse lange papirer de fire elementer.

‘Jorden’ står for det anvendte papir. Papiret er naturligt, miljøvenligt, men også ultra tyndt rispapir. Dette brænder næsten uden aske. Den selvklæbende søm er lavet af naturligt sukkergummi, der karamelliserer lækker, når den brændes …

‘Vand’ symboliseres ved virksomhedens eget krydsende vandmærke, der er trykt på hvert ark. Dette vandmærke forhindrer udbrænding og sikrer en jævn, langsom afbrænding af rullende papirer.

‘Vind’ spiller en rolle i produktionen, fordi energien til fremstilling af papirerne stammer fra vindkraft. I øvrigt er produktionsstedet den spanske region Alcoy, der ligger i bjergene nord for Alicante. Alcoy anses for at være fødestedet for cigaretpapir, da det blev produceret der først omkring 1700.

Naturligvis er ‘brand’ nødvendig for at få selvrullerne til at fungere. Risepapirerne er designet til ild, så de brænder optimalt og rent og ikke påvirker den røgede smag.

På grund af ‘Perfect Fold’, udviklet og patenteret med ‘Elements’, hvor hvert ark allerede er foldet på det optimale rullepunkt, er rullingen af ​​perfekte dem meget let.

 

Materiale: Rice Paper, Sugar Gum
Size: 109x43mm (King Size Slim)
Kvalitet: Ultra Thin

Yderligere information

Vægt 0,005 kg