Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Critical Orange Punch (Feminiseret) – Dutch Passion

109,00 kr.3.499,00 kr.

Grandaddy Purple x Orange Bud  Critical Orange Punch har en frugtagtig og jordagtig aroma med noter af appelsin, mandarin og citron

Critical Orange Punch er en rigtig frugtbombe! På grund af sin omfattende genetiske baggrund har hun en meget kompleks terpenprofil.

  • Blomstringstid Under 60 dage
  • Udbytte Stort, XXL
  • THC 10-20%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Beskrivelse af Critical Orange Punch

Critical Orange Punch har en frugtagtig og jordagtig aroma med noter af appelsin, mandarin og citron
Critical Orange Punch er en rigtig frugtbombe! På grund af sin omfattende genetiske baggrund har hun en meget kompleks terpenprofil. Hun sprænger med lækre, tropisk ildelugtende citruslignende terpener. Appelsin, mandarin og citron er de 3 mest almindelige dufte og smag. De fleste kunder oplever en vidunderlig frisk, frugtagtig og undertiden cremet smag sammen med en stimulerende følelse efter indånding.

Med nogle fænotyper kan Kush-baggrunden for denne stamme komme til overfladen. Dette resulterer i mere bær- og jordsmag, både ved indånding og udånding.

Critical Orange Punch er let at dyrke og har et højt udbytte

Hvilken slags genetik indeholder Critical Orange Punch?
Denne sort er en feminiseret fotoperiod cannabisstamme og den første hollandske Passion-sort baseret på den fremragende Kritikal Bilbo-genetik fra Spanien. Opdræt begyndte med at krydse elite stiklinger af Grandaddy Purple og Orange Bud (producerer ‘Orange Punch’). Resultatet var en fantastisk smagoplevelse, men med udbytter under gennemsnittet. Denne stamme blev derefter krydset med en højtydende THC-rig Critical. Dette har forbedret udbytterne markant takket være den kritiske forældres kraft.

Critical Orange Punch har tykke kompakte knopper, der giver et godt udbytte relativt hurtigt
Critical Orange Punch er en ægte hybrid cannabisplante. Det er større end de fleste Indica-dominerende planter og mindre end de fleste Sativas. Hybridstrukturen sikrer stærke planter med store, tunge blomster og en relativt kort blomstringstid.

I starten af ​​vækstfasen kan hun have et mere Indica-dominerende udseende. Men som tiden går, udvikler hun robuste tykke grene og blade, der viser en ægte hybridstruktur. Denne stamme er velegnet til brug af alle former for dyrkningsteknikker, såsom LST, topping, fimming osv. Hun klarer sig godt på jord, men klarer sig også meget godt på hydro. Dette er en tilgivende plante, der kan slå. Prøv også at dyrke hende helt organisk, dette vil gavne hendes komplekse aroma og smag!

 

Effekter af Critical Orange Punch

Denne hybrid cannabisstamme garanterer en behagelig, afslappende effekt. De fleste brugere oplever en glad, energisk og afslappet følelse. Især med de mere Sativa skæve fænotyper, forvent en særlig euforisk og opløftende høj. Critical Orange Punch er en god dagrøg i betragtning af den høje hybrid-effekt. Nogle brugere oplever en stærk “kropssten” i de mere Indica-dominerende fænotyper. Disse lugter og smager ofte lidt mere jordnær / hashlignende og lidt mindre frugtagtig. Dette er den mere Kush-dominerende fænotype.

Blomstringstiden for Critical Orange Punch
Critical Orange Punch er en hurtig blomstrer for en hybrid cannabisstamme. I gennemsnit varer blomstringsfasen ca. 8 uger. Dette kan variere alt efter fænotypen og kan være en uge hurtigere eller langsommere. Ugunstige vækstbetingelser kan medføre forsinkelser, som det er tilfældet med alle cannabisvarianter.

Stammen vil fortsætte med at vokse i ca. 2-3 uger i blomstringsfasen, hvor mest strækker sig i den første uge af 12/12. Knopperne begynder at dukke op fra 2. uge. Efter ca. 3-4 uger er planterne fulde af hvide blomsterhår, og produktionen af ​​knopperne kan endelig starte!

Udbyttet af Critical Orange Punch

Critical Orange Punch producerer et højt udbytte på kort tid. Dens XXL-mærkning indikerer, at denne plante i de rigtige hænder kan sikre et utroligt godt slutresultat. Se efter de mest hybride planter, det er disse planter med det højeste udbytte på grund af de større tunge knopper. I gennemsnit er udbytter på 500-600 g / m2 mulige. I de rigtige hænder og under de bedste forhold er det muligt at overstige 600 g / m2. Dette er dog kun for de mere erfarne og dedikerede avlere.

Udendørs kan hun være meget stor og produktiv med udbytter op til 1-2 kg pr. Plante. Dette gælder kun for avlere med tilstrækkelig jord af god kvalitet og rigeligt med solskin hver dag. For at opnå dette udbytte vil planten vokse til en rund busket cannabisplante, der er cirka 2,5-3 meter høj med nogenlunde samme bredde. Hun klarer sig også godt i mindre potter og kan give hundreder af gram pr. Plante. For det bedste resultat dyrkes hun bedst i et middelhavsklima eller i et moderat klima med en god sensommer.

 

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

, , ,

Blomstringstid

Indica/Sativa

THC

Udbytte

,

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...