Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

DEXSO – STANDARD EXTRACTION TUBE – 40 GR

1.395,00 kr.

Dexso æteriske olie udsugningsanlæg er dit første valg, når det kommer til extracion af æteriske olier ud af trim, fordi med Dexso du udtrække mere på kortere tid.

3 på lager

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Dexso æteriske olie udsugningsanlæg – Simpelthen den bedste udsugningsanlæg og den pæneste måde for at vende dit trim til guld!
Dexso æteriske olie udsugningsanlæg er de eneste udsugningsanlæg har en tømning enhed med en distribution funktion, maksimere din udbyttet, og anodiseret Al2O3 krystal pels kombinerer fordelene fra et metal med renheden af ​​et glas emhætte og vægten af ​​aluminium! Dexso er en schweizisk original, fremstillet i henhold til de højeste schweiziske ingeniør standarder.

Dexso æteriske olie udsugningsanlæg er meget let at bruge, meget let at vedligeholde og vil vare dig en levetid!

Fordele

Superior design:
Dexso æteriske olie udsugningsanlæg er selvstående, og den patenterede maskinens design forhindrer blowbacks.

Crystal Coating:
Al2O3 anodiseret belægning giver fordelene fra en metal emhætte med renheden af ​​et glas emhætte, og beskytter emhætte fra ridser eller misbrug.

Tømning enhed:
udvinde mere på samme tid! Dexso æteriske olie udsugningsanlæg er de eneste, der har en tømning enhed! Dexso tømning enhed gør tømningen af ​​brugte trim efter udvinding problemfri, nem og hurtig. Du vil sætte pris på dens effektivitet og brugervenlighed.

Distribution enhed:
fordelingen enhed garanterer den bedst mulige fordeling af opløsningsmidlet under udpakningen og den højeste grad af effektivitet.

Statisk tætning
den statiske tætning sikrer en ren og sikker ekstraktion samt et højt niveau af brugervenlighed.

Genanvendelig stål skærm V4A skærm
de Dexso æterisk olie udsugningsanlæg bruge genanvendelige stål V4A skærm, som er selvrensende under udpakningen. Maksimal udbytte og lav vedligeholdelse garanteret!

Magnetisk stativ
de magnetiske stativ fødder gør forsamlingen nemt, og du vil sætte pris på fordelene ved de magnetiske fødder: Flytning Dexso æterisk olie emhætte omkring har aldrig været nemmere!

gummifødder
gummifødder giver Dexso æteriske olie aftrækkere en sikker og overlegen stativ og isolere det så godt.

 

Yderligere information

Vægt 0,35 kg

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...