Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

California Indica (Feminiseret) - Sensi Seeds

185,00 kr.249,00 kr.

Producent : Sensi Seeds

California Indica Feminized kombinerer den hurtige blomstring af en hashplante med den lækre appelsinsmag fra en californisk klassiker

søger du et Stort udbytte og en unik smag, er dette den perfekte plante til dig.

Velsignet med legendarisk genetik begejstrer vores California Indica Orange Bud-entusiaster og old-school indica-fans i

  • Blomstringstid Under 60 dage

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Om California Indica feminiseret

Denne feminiserede hybridstamme (35% sativa, 65% indica) muliggør rigelige udbytter – både for begyndere og eksperter. Det er kendetegnet ved den orange-dominerede citrus-smag kombineret med smagen af ​​varm hash.

Vores California Indica er resultatet af et stærkt, orange Orange Bud med sativa gener. Vi krydsede denne langblomstrende moderplante med vores Northern Lights # 1 x Hash Plant, som allerede tjente som pollendonor til vores populære hashplantestamme. Det var ikke let at opretholde den enorme harpiksproduktion, men efter flere forsøg lykkedes det endelig.

Sammenlignet med sin sativa-forælder imponerer efterkommerne med rigelig harpiks, kortere blomstringstid og tykkere knopper. I modsætning til sin indica-far adskiller den sig med en frugtbarere smag og en mere fokuseret høj.

California Indica Feminiseret vækstmønster

California Indica Feminiserede frø producerer stærke, primært indica-dominerede planter. Hvilket betyder: denne stamme forbliver smukt kompakt og blomstrer pæn og hurtig. Knoppene har lange pistiller, der udfolder sig mellem hovedstammen og de øvre grene og dækker plantens internode huller med tykke blomsterklynger. Og hvilke fantastiske knopper de er!

Disse er ægte gourmetknopper, der drypper af harpiks, når de høstes. Efter tørring ser knopperne ofte mere orange ud end grøn i farve, hvilket er helt normalt. Hvis de dyrkes indendørs, bør avlerne forvente, at planterne får 100 til 150% højde i løbet af 7 til 8 ugers blomstring. Hvis blomstringstrinnet introduceres på en kontrolleret måde, er der intet at bekymre sig om.

I varme, kontinentale klimaer kan denne cannabisstamme nå højden på et lille træ. Specielle dyrkningsmetoder som Sea of ​​Green (SOG), Screen of Green (SCROG), Supercropping og Lollipopping tilbyder yderligere udbyttepotentiale.

Effekt, smag og lugt af California Indica Feminized

California Indica Feminizeds effekt er en blanding af indica- og sativa-kvaliteter, hvilket gør den til en god all-round stamme. Den varme, afslappende kraft fra den afghanske indica er godt afbalanceret af cerebral sativa high. Det har en varig virkning, men ikke så stærk, at den overvælder uerfarne brugere.

I vækst- og blomstringsfasen producerer disse cannabisplanter kun en subtil duft, hvilket gør det til en interessant mulighed for diskrete stealthavlere. De tørrede knopper smager af hash og søde citrusfrugter med dominerende appelsintoner.

Mere sjælden og måske mere populær er fænotyper med kalk og grapefrugtsmag. En af vores mangeårige kunder beskrev engang denne cannabisstamme som en “Citrus sativa for ganja gourmeter”. Vi kunne ikke have formuleret det bedre selv. Den intensive smag af California Indica Feminized er perfekt til en fordamper. Langsom opvarmning bringer de aromatiske, varmefølsomme terpener direkte til brugeren.

Vidste du?

  • Kreativer finder en stor kilde til inspiration i dette ukrudt. Det er ikke tilfældigt, at der er flere sange med titlen ‘Orange Bud’ – en hyldest til vores Californiens modervirksomhed.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Antal

,

Blomst type

Blomstringstid

Indica/Sativa

Producenter A-Z

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...