Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Original Bubblegum Auto – Fast Buds

79,00 kr.299,00 kr.

Ekstrem frugtagtig. En stærk smag af søde røde bær og tyggegummi, der smager som en lækker smoothie!

perfekt til avlere, der ønsker  Hurtig og energisk. .   Fungerer godt i alle klimaer og er superresistent, perfekt til begyndere.

  • Blomstringstid 60-65 dage
  • Udbytte Medium, Stort
  • THC 10-20%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Tekniske specifikationer

 Smag Frugter, søde, jordiske
 THC Op til 20%
 CBD <1%
 Høst EU indendørs 450 – 550 gr / m2
 Høst EU udendørs 50 – 150 gr / plante
 Størrelse XXL
 Højde 80 – 130 cm
 Blomstrende 9 uger
 Værelse Indendørs udendørs
 Køn Feminiseret
 Gener Sativa 15% / Indica 85%
 Genetik Bubble Gum Autoflowering
 Autoflowering Ja

Beskrivelse

En old school perle, der bevarer den ideelle blanding af Indica og Sativa, der producerer store planter. Velegnet til nybegynderavlere, der ønsker at se hybridkraft vist i sin fulde form med et THC-niveau på 20%. Bubble Gum Auto tager kun 9 uger, inden hun kan høstes, på vægt i en hurtig tidsramme, hvilket gør hende til et perfekt valg for avlere, der har brug for store udbytter af kvalitetsblomster.

Bud beskrivelse

Hendes knopper vil være store og meget tætte, hvilket betyder, at en knopp kan komme langt. Strukturen er ret kompakt og er omgivet af krystaller, hvilket giver hende en meget klæbrig fornemmelse. Når du maler en tør blomst, er aromaen lokkende og ekstremt frugtagtig, blomsteragtig og sød med en frisk jordbærkant. Hun har en imponerende pose-appel og et godt valg for kommercielle avlere.

Røgrapport

Bubble Gum Auto er en eksplosion fra fortiden. Effekterne er optimistiske og glade med en dejlig følelse af klarhed og kreativitet. Et fremragende valg til socialt samvær, at være ude i naturen gå en lang tur, inspirere indre kreativitet og have en motiveret tilgang til dagen.

Planteudseende

Denne dame bliver ret høj og varierer mellem 80-130 cm og vil producere en hoved cola og lange sidegrener. Knopperne udfylder hver internode og froster over alt, hvad der er i syne. En vidunderlig sød blomsteraroma, der får dig til at tro, at du vokser i et felt fuld af jordbær. Hendes vækststruktur er busket og vil ligne et juletræs egenskaber, da hun udtrykker sin Indica- og Sativa-arv. Hendes fanblade vokser med et tyndt savtakket mønster og får et voksagtigt udseende med mellemstor internodal afstand.

Pak foranPak frøPak tilbage

Grow Tips

Original Auto Bubble Gum kan vokse højt i nogle tilfælde, så det er bedst egnet til avlere, der har masser af højde i dyrkningsrummet. Hun vil også producere en overflod af mindre blade, der er dækket af dyrebare trichomer, hvilket betyder, at det at lave hash med sukkerbeklædningen fra denne hybridstamme betaler sig stort. Hun arbejder godt i et hav af grønt og er en perfekt stamme for begyndere, der ønsker en stamme, der leverer i alle klimaer og har en stærk modstand. Denne stamme er velkendt for at være en tung føder, der kan tage store mængder næringsstoffer uden at vise tegn på mangel eller toksicitet, og kan også modstå lange tørre perioder og hårdere klimaer. Vi anbefaler plantetræning i de første 4 uger for at øge udbyttet yderligere.

Smag

Hendes smag er så frugtagtig og intens, at den kan beskrives som en jordbær smoothie kombineret med en sød, jordnær funk. Det kan føles som om du har påført en bærlæbepomade, når du tager hver toke. Du vil opleve en lækker kombination af sød kirsebær, frisk jordbær og old school bubblegum candy med en glat jordagtig eftersmag.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Blomst type

Antal

, ,

Blomstringstid

Indica

Indica/Sativa

THC

Udbytte

,

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...