Blue Auto Mazar® – Dutch Passion

:Blomstringstid 70-75 dage
Udbytte 500 gram
THC % 22-26 %
CBD % 1 %
Højde Medium

DKK220.00DKK439.00

Blue Auto Mazar® (Auto Blueberry X Auto Mazar) enestående ny potent hybrid der sikre dig et stort potent udbytte. fra frø til høst på kun 75 dage.

kompliceret vifte af frugtaromaer og lejlighedsvis duft af krydderi; peber, jordbær Effekten er stærk, glad og beroligende på kroppen. En behagelig og meget behagelig høj

 

 • 3 Stk
 • 7 stk
Ryd

Produkt info

Blue Auto Mazar® Cannabis Seeds kombinerer det bedste af to af de hollandske Passions legendariske originale automatik til en enestående ny potent hybrid. Det er et kryds mellem Auto Blueberry® og Auto Mazar®, to af vores mest elskede og bedst sælgende sorter af cannabisfrø. Auto Blueberry-forældremyndighedens kenderkvalitet drager fordel af Auto Mazar-genetikens styrke og tunge udbytte, dette er en af ​​de bedste automater, der findes i dag, og som vi tror vil være meget svære at overgå. Blue Auto Mazar® er klar til høst omkring 75 dage efter spiring og er 75% indica og 25% sativa. Denne sort producerer cannabisplanter, der er en blanding af begge forældrenes genetik, men du vil også se nogle Auto Blueberry-læne planter, og nogle, der ligner den originale Auto Mazar. I blomst belønner hun producenten med en kompliceret vifte af frugtaromaer og lejlighedsvis duft af krydderi; peber, jordnær.

Effekten er stærk, glad og beroligende på kroppen. En behagelig og meget behagelig høj supplerer en sort med store udbytter og mange blomster, der er tunge med knopp og harpiksproduktion.

Yderligere information

Vægt 0.05 kg
Antal

,

Blomstringstid

65-70 dage, Over 70 dage

CBD

Under 1%

Højde

Lav, Medium

Indica/Sativa

Indica-dominant

THC

20% – 25%

Område

Drivhus, Indendørs

Udbytte

Medium, Stort

Blomst type

Autoblomstrende

Producenter A-Z

Dutch Passion

2
  2
  Din kurv
  Brutalis Auto - CPH Seeds - 4 stk
  1 X DKK129.00 = DKK129.00
  G13 Project Auto - CPH Seeds - 4 stk
  1 X DKK129.00 = DKK129.00