Blackberry Moonrocks – Anesia Seeds

DKK249.00DKK749.00

Blackberry Moonrocks gigantiske THC-indhold på 32% og den omfattende cannabinoidprofil. sikrer langvarige og meget intense effekter. Effekten er hovedsagelig Indica-dominerende

topskudene på Blackberry Moonrocks er stenhårde, gennemblødt i harpiks og har ofte en blålig lilla glans eller endda sort farve. De ser næsten ud som om de kom fra månen

ekstremt modstandsdygtig over for skimmelsvamp og andre skadelige svampesygdomme. Efter en kort blomstringsperiode på 8-9 uger opnås store udbytter (550 g / m²)

 

 

 • Blue Moonrock x Blackberry
 • Genetik: 80% Indica, 20% Sativa
 • Udbytte : 550 g / m² • op til 700 g pr. Plante
 • Blomstringstid : 8-9 uger
 • Høst udendørs: slutningen af ​​september
 • velegnet til indendørs og udendørs
 • Højde: 110-130cm
 • THC : 33%
 • Aromaer / smag: blåbær, lavendel
 • 3 Stk
 • 5 stk
 • 10 stk
Ryd

Beskrivelse

Blackberry Moonrocks®

Blackberry Moonrocks følger i fodsporene på andre legendariske og unikke stammer fra vores Seedbank. Det blev udviklet fra en udvalgt ekstremt potent kvindelig Blue Moonrock og en mandlig Blackberry Kush, som har en særlig udtalt terpen- og cannabinoidprofil. Begge moderplanter blev valgt i en lang proces for smag og styrke for endelig at opnå de egenskaber, vi havde forestillet os.

Denne stamme anbefales ikke til svaghjertede og begyndere, da dens gigantiske THC-indhold på 32% og den omfattende cannabinoidprofil sikrer langvarige og meget intense effekter. Effekten er hovedsagelig Indica-dominerende, meget stærk og suppleres med inspirerende stemningsfremmende Sativa-effekter. Det sikrer munterhed, gør euforisk og en behagelig støj i din krop. Det skaber en blød, blød høj, der inspirerer dig og begynder at flyde med lethed og derefter udfolder sit fulde potentiale.

Knopperne på Blackberry Moonrocks er stenhårde, gennemblødt i harpiks og har ofte en blålig lilla glans eller endda sort farve. De ser næsten ud som om de kom fra månen og er overdrevent dækket af trichomer. Smagen er den perfekte blanding af lavendel, blåbær og brombær med en let citrusnote. Blackberry Moonrocks giver en lækker blød røg og kombinerer en bred vifte af forskellige effekter, samtidig med at det altid giver en god følelse og et godt humør. Deres sjældne gener producerer et premiumgræs, der er svært at slå. Takket være sin store harpiksproduktion er det den ideelle sort til produktion af ekstrakter og koncentrater af høj kvalitet.

Voksende Blackberry Moonrocks

Denne stamme når en moderat højde og er meget velegnet til indendørs dyrkning. Blackberry Moonrocks er let at pleje og ekstremt modstandsdygtig over for skimmelsvamp og andre skadelige svampesygdomme. Efter en kort blomstringsperiode på 8-9 uger opnås store udbytter (550 g / m²).

Udendørs udvikler det sig til en statelig, mellemstor plante, der vokser hurtigt og danner store blomsterklynger på sine robuste grene. Frem for alt kan hun lide et tørt klima og har brug for nok lys til at udvikle sit fulde potentiale.

Medicinsk brug

Dens høje THC-indhold gør det til en værdifuld medicinsk kvalitet i behandlingen af ​​smerter, angst, MS og søvnforstyrrelser. Det sikrer en dyb søvn og hjælper med at berolige efter en stresset dag.

 

Yderligere information

Vægt 0.05 kg
Blomstringstid

60-65 Dage, Under 60 Dage

CBD

Under 1%

Højde

Medium

Indica/Sativa

Indica-dominant

THC

20% – 25%, over 25%

Område

Indendørs, Udendørs

Udbytte

Medium, Stort

Antal

, ,

Producenter A-Z

Anesia Seeds

Blomst type

Feminiserede

0
  0
  Din kurv
  Din vogn er tomGå tilbage til Shop