Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Banana Blaze Auto – Dutch Passion

85,00 kr.3.769,00 kr.

Auto Banana Blaze er en robust Indica-dominerende autoflower med en gennemtrængende lugt. Aromaen beskrives bedst som cremet, sød, frugtagtig og tropisk

Producere potente hårde topskud med et højt udbytte. Hun er en hård autoflower, der tåler køligere temperaturer og tager omkring 12 uger at vokse fra frø til høst.

  • Blomstringstid Over 70 dage
  • Udbytte Medium
  • THC 10-20%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Produkt info

Hvorfor skal jeg købe feminiserede frø fra Auto Banana Blaze?

  • Auto Banana Blaze er let at dyrke og kræver ikke specielle fodringsplaner for at klare sig godt.
  • Hun er en robust Indica-dominerende autoflower med en gennemtrængende lugt. Aromaen beskrives bedst som cremet, sød, frugtagtig og tropisk.
  • Auto Banana Blaze har en smuk busket juletræsstruktur med fulde, hårde knopper og et højt udbytte. Hun er en hård autoflower, der tåler køligere temperaturer og tager omkring 12 uger at vokse fra frø til høst.

Auto Banana Blaze har en sød, frugtagtig og tropisk bananaroma

Auto Banana Blaze har, ligesom hendes forælder til fotoperioder, en vidunderlig frugtagtig og kraftig aroma. Duften beskrives bedst som frugtagtig, cremet og sød. Det ligner meget aromaen af ​​en banan. Hendes smag er bedst, når du ryger hendes knopper i et led (helst rent uden tobak). Ved dampning er den cremede / frugtagtige banansmag lidt mindre udtalt.

Auto Banana Blaze har lange og meget klæbrige fulde knopper

Denne bananindica er en autoflower med lange, fulde knopper. Hun vokser normalt i en smuk juletræsstruktur. Stammen er kendt for et tykt, olieagtigt harpikslag, der sidder på blomsterne. Dette er karakteristisk for Indica-generne. Vær opmærksom på dette tykke klæbende lag af trichomes under høst / manicering, fordi alt bliver belagt med harpiks. Brug af handsker anbefales. Glem ikke at samle det klæbende lag af saks hash så ofte. Denne sort er en sand fornøjelse at ryge!

Hvilken slags genetik indeholder Auto Banana Blaze?

Auto Banana Blaze er et kryds af vores fotoperiode feminiserede Banana Blaze sort med vores legendariske Auto Mazar. Kombinationen af ​​disse genetikker har skabt en stærk autoflower, som er let at dyrke, med høj kapacitet og meget kraftig med en god lugt og smag. En Indica-dominerende autoflower at elske!

Auto Banana Blaze er let at dyrke og producerer kompakte planter med højt udbytte og potente knopper

Auto Banana Blaze er en Indica-dominerende autoflower-stamme, der hovedsageligt er valgt til det høje udbytte og styrke. Hendes unikke aroma og smagsprofil kommer fra hendes fotoperiodeforælder, Banana Blaze. At krydse denne banan Indica med vores bedst sælgende Auto Mazar resulterer i en meget stærk og hård autoflower-stamme, som klarer sig godt selv i lidt køligere klimaer. Denne bil med hovedsagelig afghansk genetik er kendt for sine kompakte og ekstremt klæbrige blomster.

Auto Banana Blaze er en kompakt / mellemstor autoflower, der kan nå en maksimal højde på en meter. De fleste fænotyper vil dog være omkring 75 cm. Det er en stamme, der kan give et højt udbytte, selv for nybegyndere. Der kræves ingen specielle fodringsplaner eller teknikker for at opnå høje udbytter, hvilket gør hende ideel til en nybegynderavler.

Auto Banana Blaze er et autoflower-anlæg, der forbliver ret kompakt. Hun vokser ofte i en busket struktur med en stor hovedblomstring omgivet af adskillige tunge sidegrener. Hun klarer sig fint, når den dyrkes naturligt. Hun klarer sig også godt i en SOG-opsætning med flere planter pr. M2 i mindre potter.
Hendes plantestruktur beskrives bedst som kompakt til medium. Internode-afstanden er medium, og bladene har en hybrid struktur, der læner sig mod Indica-siden med noget bredere og tykkere fingre. Den lidt større internode-afstand giver blomsterne mulighed for at vokse længere og fyldigere end de andre Indica-dominerende biler i vores samling.

Genetikken anvendt til Auto Banana Blaze garanterer følgende egenskaber:
• En kompakt autoflower med et højt udbytte.
• En autoflower, der er let at dyrke og klarer sig godt i alle typer klimaer, selv dem med lidt køligere nattetemperaturer.
• Smukke fulde knopper med en meget kompleks aroma med hovedsagelig cremet, frugtagtig og søde noter.

Auto Banana Blaze er en ideel stamme for nybegynderavlen. Hun er let at dyrke og giver høje udbytter fra frø til høst på 12 uger.

Effekter af Auto Banana Blaze

Denne Indica-dominerende autoflower-sort giver dig en vidunderlig afslappet følelse. Effekten er en afbalanceret kombination af en stærk “kropssten” med et kraftigt mentalt “hoved højt”. Denne hybrideffekt sikrer, at du kan slappe af og slappe af. Det er en stamme, der er velegnet til at opfriske din krop og dit sind, både som dagtimerne og om aftenen. Stress forsvinder som sne i solen, og du oplever en enestående terpenprofil, der efterlader dig med en euforisk og tilfreds.

Blomstringstiden for Auto Banana Blaze

Denne autoflower har ikke brug for meget opmærksomhed eller komplicerede fodringsplaner. Hun vokser fra et feminiseret autoflowerfrø til et smukt lille juletræ eller en kompakt busket auto, op til en meter høj, på omkring 12 uger. I gennemsnit vokser hun til omkring 75 cm, forudsat at hun ikke begrænses af at blive dyrket i en lille beholder. For potter på 4-7 liter vil planter for eksempel normalt forblive noget mindre.

Denne bil tåler lave temperaturer. Men ligesom de fleste Indica-dominerende autoflowers eller fotoperiodiske Indica-planter kan hun ikke lide høj luftfugtighed. Dette gør hende velegnet til dyrkning i områder, hvor temperaturen om natten kan være temmelig lav, men hvor den er tør. For eksempel i ørkenområder eller bjergrige områder på den tørre side af bjerget. For meget fugt kan forårsage skimmelsvamp og knogleråd i de ret kompakte og tykke knopper.

Udbyttet af Auto Banana Blaze

I de rigtige hænder og med den rette pleje kan Auto Banana Blaze producere mindst 150 gram topkvalitets knopper pr. Plante. I et stabilt indeklima er udbytter på 400-500 g / m2 mulige. De bedste resultater opnås, når luftfugtigheden konstant holdes under 50% fra det øjeblik, produktionen af ​​opløbet starter.

Udendørs kan hun give mellem 50-100 gram pr. Plante, og vi anbefaler på det kraftigste kun at dyrke hende i de tørreste perioder. Voks i et beluftet medium og i en beluftet beholder, såsom luftpotter, smartpotter eller rodposer for at få det højeste udbytte. Det er også bedst at dyrke denne dame organisk. Udbyttet er muligvis ikke så højt som med hydroponisk dyrkede planter, men produktets smag og kvalitet kan nå nye højder.

Rådgivning fra vores eksperter

Auto Banana Blaze er en autoflower, som du bare kan forlade for at vokse naturligt. Ingen specielle vækstmetoder eller teknikker kræves for at opnå høje udbytter. Hvis du vil give hendes knopper et ekstra boost, anbefaler vi, at du sætter hende i mørket de sidste 2 dage. Hvis du har en LED vokser lys med et kontrollerbart spektrum, så anbefaler vi “Blue Light Treatment”. Det er her, der kun er givet blå bølgelængder de sidste par dage. Dette øger produktionen af ​​terpen og maksimerer hendes banansmagprofil.
Hun har muligvis ikke brug for næringsstoffer hver gang du vander hende. Hvis du ser nøje på hende, kan du se nøjagtigt, hvordan hun har det, og hvad hun har brug for. Dette er et godt råd til alle avlere!

Oplysninger om Auto Banana Blaze

Auto Banana Blaze er en kraftig autoflower med et meget højt THC-indhold. Hun er meget klæbrig og let at skære. Manicering af knopperne tager lidt tid, du vil blive forbløffet over det gode forhold mellem blomst og blad. Hendes “sukkerblade” er også fulde af trichomer og behøver derfor ikke nødvendigvis at blive fjernet. Dette gør skæringen endnu lettere og hurtigere. Hvis du vil fjerne dem, har du det perfekte materiale til at lave din egen hash eller andet koncentrat!

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

, , , , ,

Blomstringstid

Indica/Sativa

THC

Udbytte

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...