Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Tilbud
Nyhed

AZOS® – rod stimulator

109,00 kr.2.995,00 kr.

AZOS® er en helt naturlig, vækstfremmende bakterie ideel til kloning og transplantation.

Azos fremmer væksten og øger den naturlige rodudvikling.

Påfør omkring planternes rodzone. Påfør ugentlig gennem vegetative og tidlige blomstringsstadier.

OBS. azos er over dato men de kan fint bruges ! tilbuddet gælder så længe lager haves

 

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Produkt beskrivelse

Styrker

AZOS er en gavnlig bakterie, der fremmer plantevækst naturligt ved at fiksere atmosfærisk nitrogen og omdanne det til et plantetilgængeligt næringsstof. Den supplerende kilde til kvælstof øger plantens evne til hurtigt at etablere rødder til hurtigere vegetativ vækst.

Bruger

Påfør omkring planternes rodzone. Påfør ugentlig gennem vegetative og tidlige blomstringsstadier.

Kompatibilitet

AZOS fungerer  i alle typer vækstmedier og kan bruges i kombination med syntetiske og naturlige gødninger. Fantastisk til grøntsager, frugter, urter og blomster.

AZOS® er en helt naturlig, vækstfremmende, kvælstoffikserende bakterie ideel til kloning og transplantation. Azoer omdanner kvælstof til en anvendelig form, der er let tilgængelig for planten. Kvælstof er kritisk for dannelse af vegetativt stof og understøtter rigelig vækst. Azos fremmer væksten og øger den naturlige rodudvikling.

Gunstige bakterier

Fastgør atmosfærisk nitrogen i tilgængelig mad til planten

Anvendes til rodning af stiklinger
& Transplantationer

Naturlig vækstpromotor

Kortere Veg Times

Fantastisk til grøntsager, frugt, urter og blomster

Nitrogenfixerende bakterier – Af alle næringsstoffer, der transporteres til planter gennem jorden, kræves nitrogen i den største mængde. Det driver klorofyllproduktion i løvet og holder planter grønne og effektive. Det er en grundlæggende del af aminosyrer og andre forbindelser, der sikrer afgrødes sundhed og produktivitet. Det er en væsentlig del af hvert proteinmolekyle, og jordbunden mangler ofte dette element. Atmosfæren består imidlertid af ca. 80% nitrogen, der er i en form (N2 eller atmosfærisk nitrogen), som ikke er konventionelt tilgængelig for planter.

Nitrogen fra luften – et eller andet sted sammen med den evolutionære udvikling af “Plant – Jord – mikrobiel matrix”, begyndte visse bakterier at specialisere sig i opgaver til at forbedre plantevækst, hvilket til gengæld gav mikroberne en mulighed for udveksling af fødevarer. En udvalgt gruppe af bakterier klassificeret som “Diazotrophs” begyndte at levere nitrogen til planter fra en række kilder, herunder dekomponeret plantesand, døde mikroorganismer og sekvestrering af atmosfærisk nitrogen. Azos hører til den sidste af disse grupper og fungerer primært som en atmosfærisk kvælstofomformer.

Et naturligt isolat fra Amazonas – Azos er et særligt effektivt middel oprindeligt isoleret i Amazonasbassinet, hvor manglen på jord, den hurtige nedbrydning af enhver vegetation af sultne mikrober og de miljøforhold, der kræver “Vækst til at overleve” er en grundlæggende forslag til økosystemet. AZOS er specialiseret i den meget effektive omdannelse af N2-formen af ​​nitrogen til plantetilgængeligt NH3-ammoniumnitrogen.

Plantevækstpromoter – Med den øgede tilgængelighed af nitrogen i jorden kan AZOS katalysere et naturligt væksthormon i planter, der hjælper med at fremme mere rod- og vegetativ vækst. AZOS er fantastisk til at udslette stiklinger, transplantationer og vandbårne applikationer gennem forskellige plantetrin.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Gram

, , ,