Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Autopot 1 pot - 1 til 100 pot system

270,00 kr.21.449,00 kr.

Tip: Autopot kombineret med Biotabs, gør dyrkning lettere end let!

 

1Pot-systemet er ekstremt alsidigt og kan bruges til en lang række plantetyper og -størrelser. Sæsonbestemte blomstrende planter og flerårige buske trives og producerer en overflod af blomster og løv på grund af den unikke virkning af AQUAvalve, som er designet til at lade planten gennemgå en våd og tør cyklus.

1Pot-systemet udvides let, så mange potter kan forbindes til en enkelt tank. Se eksempler på typiske layouts ved hjælp af 6mm rør eller 16mm rør. Potter og bakker kan let flyttes efter ønske, hvis planterne bliver for store, kan de let fordeles fra hinanden. Når den er installeret, og tanken er fyldt med vand og evt. gødning, vil dette ekstremt alsidige system fuldstændigt tage sig af alle dine planternes behov.

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

1Pot er det modulære AutoPot-vandingssystem, der gør det muligt for hjemmegartnere og kommercielle producenter at opnå utrolige udbytter fra deres planter. Uanset om det er i hjemmet, haven, drivhuset eller poly-tunnelen vil 1Pot udvides til at skabe et system i ubegrænset skala takket være dets modulopbyggede design. 1Pot-systemer er fleksible, selv når de er konfigureret, og moduler kan flyttes, så de passer til skiftende behov hos producenten og deres planter.

Som med alle AutoPot vandingssystemer bruger 1Pot AQUAvalve-teknologi til enkel, effektiv, lav vedligeholdelsesfodring og vanding af spiselige eller prydplanter. Når reservoiret er samlet, er det fyldt med vand og flydende gødning (hvis nødvendigt), 1Pot-systemet sørger fuldstændigt for alle dine plantes fodringskrav og giver dem frisk, afbalanceret foder gennem hele deres livscyklus.

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Autopot

, , , , , , , , , , , , , ,

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...