Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Original Amnesia Haze Auto – Fast Buds

79,00 kr.299,00 kr.

Den perfekte Plante for dem, der søger et stærkt Sativa-hovedhastighed, der efterlader dig flyvende hele dagen.

Mægtig yielder. På grund af dens størrelse kan du forvente op til 650gr / m2!  Fuldblods Sativa-arv. Anbefales især til varme klimaer, hvor du vil se hende virkelig tage fly.

  • Blomstringstid 65-70 dage
  • Udbytte Medium, Stort, XXL
  • THC 20-25%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Tekniske specifikationer

 Smag Citron, pebret, urte
 THC Op til 22%
 CBD <1%
 Høst EU indendørs 400 – 650 gr / m2
 Høst EU udendørs 70 – 300 gr / plante
 Størrelse XXL
 Højde 90-150 cm
 Blomstrende 10 uger
 Værelse Indendørs udendørs
 Køn Feminiseret
 Gener Sativa 70% / Indica 30%
 Genetik Amnesia Haze Autoflowering
 Autoflowering Ja

Beskrivelse

En enorm ydeevne, Haze-dominerende hybrid, der er klar til at hugge på bare 70 dage. Hun vil vokse kraftigt og blomstre og udtrykke sin fuldblods Sativa-arv, så det er bedre egnet til avlere med erfaring og masser af voksende plads. Hendes styrke kan ramme op til 22% THC. Vi anbefaler stærkt denne stamme til avlere, der lever i et varmt klima, der vokser udendørs, hvor denne autoflowering hybrid virkelig vil tage fart i højden og producere enorme udbytter. Også til indendørs, til avlere, der leder efter store produktive planter.

Bud beskrivelse

Knopperne fra Amnesia Haze Auto er meget mere kondenserede end normale disvarianter, og de kan beskrives som tykke med hårde bæger pakket sammen. Hættet i harpiks med lyse orange hår, hendes struktur er både klumpet og stort. Aromaen er en blanding af citrus, appelsin og mandarin, der har en blomsterbaggrund.

Røgrapport

Det høje, som Amnesia Haze Auto skaber, vil være en skyhøje, hjernebane, der stimulerer alle sanser. Efter rygning vil brugerne føle sig fokuserede og stærkt motiverede, men den energiske følelse vil senere skifte til en mere sløv, afslappet tankegang, der er perfekt til at fremme den indre filosof. Perfekt til musikere, forfattere, læsning, spil eller bare hænge hjemme med venner.

Planteudseende

Nogle planter kan vokse helt op til 150 cm, hvilket betyder, at Original Auto Amnesia Haze er en af ​​de større autoflowering-stammer, der er tilgængelige. Hun vil vokse med stor afstand mellem sine internoder, og i løbet af blomstringsperioden vil hun udvikle en busket, men alligevel høj vækststruktur typisk for en Sativa dominerende stamme. Hun vil glimte med trikomer og smide lysstore orange hårstøvler ud i store størrelser, og i løbet af de sidste uger før høsten vil den udfryse, der dækker alle omkringliggende blade. Når hun er klar til høst, har denne dame et højt og klodset udseende.

Pak foranPak frøPak tilbage

Grow Tips

Denne autoflowering-stamme er et godt valg for avlere, der har erfaring med udfordrende Sativa- og Haze-sorter, og en god forståelse af plantetræning ved hjælp af teknikker som LST eller Sea of ​​Green anbefales for at få mest muligt ud af denne monsterproducent. Under blomstringen er denne dames knopper store og tætte, hvilket betyder, at når blomstringen tilføjes stakning og plantestøtte for at forhindre grene i at hænge ned på grund af overdreven produktion.

Smag

En virkelig unik blanding af orange citrus med blomsterovertoner på indåndingen og vender sig til en dybere, citrusdominerende smag ved udåndingen. Amnesia Haze Auto leverer en langvarig smag, der smager identisk med hendes aroma, hvilket er det, der gør hende til alles nye favorit Haze.

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Blomst type

Antal

, ,

Blomstringstid

Indica/Sativa

THC

Udbytte

, ,

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...