Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Hvad er cannabis frø?

1. Introduktion

Den lille kimplante er beskyttet af en ydre skal, som dannes når pollen bestøver en hunplante. Skunkfrø er klar til at plante og vokse, når de er modnet og med succes spire, altså når roden har brudt gennem frøet.
De kan findes i flere former; regulær, feminiseret og autoflowering.
Mange Cannabis entusiaster vælger ofte at dyrke planter fra feminiserede frø for at sikre, at planten bliver en hun.

2. Om skunkfrø

Som med de fleste blomstrende planter producerer cannabis frø, der indeholder alle de genetiske oplysninger, der er nødvendige for vækst og reproduktion, altså frøets DNA.
Når et frø plantes, kommer dens specifikke gener til syne og du kan opleve enestående fysiske egenskab, som den færdige plante har.
Hvis disse er ønskelige træk, som potens, duft, krystaller osv., Kan en producent udvælge disse gennem en længere proces med genetisk stabilisering gennem generationer, hvilket i sidste ende fører til udviklingen af ​​strain af skunkfrø.

3. Anatomi af et skunkfrø

Skunkfrø er omtrent på størrelse med en peberkorn, ovale i form og pegede i hver ende med en kant, der kun krydser frøet på den ene side fra spids til spids.
Det er denne kant, som åbner sig under spiring.
Den anden side modsat ryggen er afrundet. Frøets skal er brun, men underudviklede og ubefrugtede frø kan have en lysegrøn/hvidlig farve og er typisk mindre i størrelse.
Den ydre skal på ​​et cannabisfrø er plettet og/eller stribet, oftest med lysebrune nuancer.
Kimplanten er inde i frøet og indeholder alle de celler, der i sidste ende vil blive til blade, rødder, blomster og stængler.
De vigtigste dele i kimplanten er selve kimbladene, de første blade, der vises fra frøet og kimroden, der udvikler sig til den primære rod.
Når frøet spirer og begynder sin vækst til en moden plante, beskytter specielle strukturer kaldet rodhætter plantens voksende rod.

4. Frø fri cannabis frø

I store træk indeholder det produceret cannabis ikke frø, da moderne kultivering praksis, der har gjort dette udbredt, er rodfæstet i grundlæggende biologiske omstændigheder.
Cannabis er en Tvebo plante, hvilket betyder, at den har separate mandlige og kvindelige planter, ligesom os mennesker.
Hvis en hunplante dyrkes i nærvær af en hanplante, vil pollen fra hanen bestøve hunnen hvor efter der i blomsterne vil dannes frø, som i slutningen af plantens
cyklus bliver modne.

Frø fri cannabis er almindelig selv i det produkt, der stammer fra masseproduceret udendørs dyrkning men for ikke så længe siden var dette ikke tilfældet.
Omkring midten af ​​det 20. århundrede opdagede avlerne, at fjernelsen af mandlige planter, så snart de viser deres kønsbestemte træk, ville resultere planter, der udelukkende indeholder ubefrugtet hunner, hvilket giver cannabis blomsten højere THC procent, der ikke kræver fjernelse af frø inden indtagelse.
Dette frø fri cannabis blev dengang kaldt sinsemilla, som oversættes til “uden frø” på spansk. Det er også almindeligt stavet sensimilla.

5. Sådan produceres Skunkfrø

Produktionen af skunkfrø begynder med pollensække fra en hanplante. Fra denne sæk vokser et pollenrør, der producerer pollen.
Når pollen sætter sig på de hunlige pollen fangere(Pistiller) og derved bliver befrugtet, frastøder den sine pistiller og frø produktionen begynder.

Fremstillingen af feminiseret frø er dog lidt anderledes og kan gøres på to forskellige måder.

Metode 1 er hvor en herma(hermafrodit), altså en hun som er blevet stresset til at producere pollen, bestøver en anden hun.

Metode 2 er lidt mere kompliceret og dette er kun en meget grov beskrivelse.
Det foregår ved en kemiske proces, hvor den mest alm. og sikreste måde, er at forstøve demineraliseret vand der indeholde mikroskopiske partikler af sølv, på hunplanten.

Det gør at ethylenen i cellerne bliver hæmmet og på den måde kan du selv få en hun til at producere pollen.

6. Hvad er forskellen mellem feminiserede, regulær og autoflower skunkfrø?

I 1982 gjorde indiske producenter et stort fremskridt inden for cannabis botanik, da de med udviklingen af ​​det feminiserede frø, gjorde livet nemmere for millioner af mennesker verden over.

Hovedforskellen mellem feminiserede skunkfrø og almindelige skunkfrø er, at feminiserede frø er udviklet til udelukkende at producere kvindelige planter, mens man med almindelige frø ikke rigtig kan forudsige, om den modne plante vil være mand eller kvinde.
Dette betyder noget for dyrkning, da den færdige urt kun produceres af de kvindelige planter.
Endvidere kan en mandlig plante potentielt ødelægge en høst, hvis den bestøver dine kvindelige planter, som derved producerer blomster fulde af frø.

I starten er disse frø populariseret og markedsført i stor udstrækning af hollandske frøproducenter, feminiserede frø producerer kvindelige planter mere end 99% af tiden. Det betyder, at der kan være en lille risiko for, at du alligevel ender med en han, dette er dog sjældent!
De der bruger feminiserede frø, skal derfor stadig være obs. på, at der ingen mandlige planter er.
Enhver strain af cannabis kan manipuleres for at gøre strainen feminiseret.

Ud over feminiserede frø bruger mange avlere autoflowering frø, som er omhyggeligt forædlet for at påbegynde sin blomstringsperiode, uden at skulle ændre på antallet af lystimer. Det betyder at de selv begynder at gå i blomst Autoflowering frø har tendens til at være enklere at dyrke og kræver ikke så meget lys, hvilket gør dem perfekte til steder, hvor vækstsæsonen er kort eller til indendørs vækst.

7. Sådan opbevares cannabis frø

Frøproducenter kan vælge at vakuumforsegler og fryser frø til langtidsopbevaring, dog er de kommercielt tilgængelige frø ofte pakket i små glas, eller forseglet pap/plast pakker. Dette er helt fint i korterer tid(op til 2 år) og så længe de opbevares ved stuetemperatur eller koldere og en lav luftfugtighed på 20-30%, så skal du ikke være nervøs for om de bliver dårlige.

Så så længe dine skunkfrø ligger i en ikke for høj temperatur, lav fugtighed og i mørke, kan du altså opbevarer frø i flere år.

Vil du derimod gerne gemme dine frø i mange år, kan det være en fordel at gemme dem i fryseren, enten vakuumpakket eller i en helt tæt beholder.