Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Terra Aquatica – Growstream 28

5.149,00 kr.

Siden mere end 15 år har NASA-forskere brugt Growstream og DualPart-serien i deres forskning om plantedyrkning i rummet.

Growstream er en højteknologisk maskine tilpasset vores daglige behov. Denne state-of-the-art enhed opretholder et perfekt iltniveau i næringsopløsningen, og giver dig mulighed for at producere de højeste udbytter.

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Legendarisk vækst og udbytte er kendetegnene for Terra Aquatica Growstream System-linjen. Utallige dyrkere, akademikere og forskere over hele verden er enige om, at intet andet hydroponisk system leverer de samme svimlende vækstrater og robuste afgrøder. Growstream super oxygenerer næringsopløsningen til at levere ilt, vand og næringsstoffer i ideelle kombinationer, hvilket skaber et perfekt rodmiljø, der overgår alt, der findes i naturen. Dette system skaber stærkere, mere robuste planter samt øgede udbytter. For ekspertproducenten, der søger at bringe planter til at høste tidligere og for at maksimere produktiviteten af ​​deres voksenrum, giver Growstream uovertrufne resultater. Med fem forskellige modeller at vælge imellem er der en Growstream-enhed til alle krav!

Growstream er en højteknologisk maskine tilpasset vores daglige behov. Denne state-of-the-art enhed opretholder et perfekt iltniveau i næringsopløsningen, og giver dig mulighed for at producere de højeste udbytter. Det er hurtigt, fleksibelt og kan bruges som udbredelse såvel som en produktionsenhed, hvilket giver den den store fordel at eliminere transplantationsspændinger og forbedre produktionscyklusser.

Growstream 28
AF 28: 28 plantesteder (1 m2)
L = 180 – W = 67 – H = 44 cm
Effektiv kapacitet: 100 l

Yderligere information

Vægt 35 kg