Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

The Cube – Hamilton Devices 560 mAh

199,00 kr.

Med sit særprægede, enestående udseende udstråler Hamilton Devices 'Cube-batteri luksus, elegance og smag.

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Med sit særprægede, enestående udseende udstråler Hamilton Devices ‘Cube-batteri luksus, elegance og smag. Det er svært at gætte formålet med dette batteri, hvilket giver brugerne en diskret dampoplevelse. Udover det slanke design gør dens unikke form og lille størrelse det ekstremt let at bære, uanset hvor du går, så du kan nyde de ultimative hits, uanset om du er udendørs, i indkøbscentret, klubben, restauranten eller bare løber ærinder.

Dem af jer, der får store mængder kreativitet fra at dampe, kan nemt beholde terningen på skrivebordet uden at bekymre sig om, at den ruller væk i modsætning til andre rundformede vapes. dens elegance og form gør den også perfekt til kontormiljøet!

Med hensyn til funktionalitet vil du blive overrasket over at vide, at dette batteri har en masse ydelse inden for sine små dimensioner. Den drives af Hamilton Devices ‘state-of-the-art luftstrømsteknologi, der tilbyder en ekstraordinær dampoplevelse med enorme hits. Det eneste du skal gøre er at montere den med en 0,5 ml eller 1,0 ml patron med den valgte dampolie og puste de store dampskyer væk uafbrudt.

Zinklegeringshuset holder bunden af ​​patronerne beskyttet. Kombiner denne funktion med printkortet i høj kvalitet, og du har flere sikkerhedsforanstaltninger. Vi anbefaler at bruge batteriet med CCELL® -patroner, da det er specielt konstrueret til at fungere med disse, men selvfølgelig med dets standard trådsystem, vil det fungere med de fleste 510 trådpatroner. Bestil terningen i dag, og gør dig klar til en diskret dampoplevelse, med stil!

Batterikapacitet: 560mAh
Stik: 510 gevind
Arbejdsspænding: 3,7V
Opladningsspænding/strøm: 5V/500mA
Opladningstid: 1,5 timer
Modstandsområde: ≥ 1,0Ω
Størrelse: 32mm (L)*32mm (W)*32mm (H)
Betjening: Indåndingsaktiveret, knapløs teknologi

VEDLIGEHOLDELSESTIPS: Enhver enhed, der beskæftiger sig med olier, har potentiale til at lække og generel rengøringsvedligeholdelse holder enheden optimal.
ANBEFALET RENGØRING: 1-2x pr. Batteriopladning eller afhængig af brug med en Q-Tip og sprit.

https://youtu.be/Qoea1CRqWGg

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

,