Top Kvalitet Cannabis Frø

Tilbud
Nyhed

Skunk #1 (Feminiseret) – Sensi Seeds

Fra: 159,00 kr.
Fra: 95,40 kr.

Tilbuddet udløber om:

362 dage, 1 timer, 5 minutter og 6 sekunder.

Producent : Sensi Seeds

Skunk # 1 Feminiseret smager som den ultimative old-school Skunk. De jordiske undertoner suppleres med en sød smag

Ofte efterlignet, aldrig duplikeret: Skunk # 1 satte standarden så højt, at den stadig fungerer som benchmark

DNA af denne hybrid omfatter 35% sativa og 65% indica gener.

 

  • Blomstringstid Under 60 dage, 60-65 dage

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Om Skunk # 1 feminiseret

Denne udelukkende kvindelige sort Skunk nr. 1 kombinerer den energiske højde af en sativa med en afslappet steneffekt af en indica. Oplevelsen afrundes med sin skunky smag – jordnær og sød på samme tid. De ensartet voksende planter er meget robuste.

Skunk # 1 Feminiseret vækstmønster

Ofte efterlignet, aldrig duplikeret: Skunk # 1 satte bjælken så højt, at den stadig fungerer som benchmark med hensyn til ensartet og pålidelig ydeevne. DNA af denne hybrid omfatter 35% sativa og 65% indica gener.

Skunk # 1 Feminized fra Sensi Seeds er utrolig ensartet, når den dyrkes af frø, med planter, der viser en ensartet struktur og regelmæssige blomsterklynger igen og igen. Efter 30 års erfaring med denne stamme kan vi ærligt sige, at det er det fineste eksempel på feminiseret Skunk # 1, vi nogensinde har set.

Selvom de fleste skunkplanter får mere højde end rene indicaer, dominerer indica-generne tydeligt i vækst- og blomstringsstadiet. Blomstring er både hurtig og givende takket være de robuste stængler og grene. Se nøje, og du vil se en subtil sativa-effekt i knoppestrukturen.

Skunk # 1 Feminiseret kan dyrkes udenfor i moderate klimazoner med normale somre. Denne stamme blomstrer også fantastisk indendørs under lamper. Uanset om Sea of ​​Green (SOG), Screen of Green (SCROG), Supercropping eller Lollipopping: fordi Skunk # 1 er meget robust, kan selv producenter med begrænset erfaring give disse dyrkningsmetoder en chance.

Effekt, smag og lugt af Skunk # 1 Feminiseret

Mange brugere synes, at navnet ‘Skunk’ er en generisk betegnelse for stærk ukrudt. Selvom det ikke er rigtigt, er det selvfølgelig ingen hemmelighed, at vores Skunk # 1 pakker en hel del. Hybridens kraft bliver tydelig i effekten: rejsen begynder med en energisk høj karakteriseret ved tankeklarhed og stor kreativitet. Dette efterfølges af en behagelig følelse af vægtighed, hvor alle muskelfibre i kroppen ser ud til at slappe af.

Skunk # 1 Feminiseret smager som den ultimative old-school Skunk. De jordiske undertoner suppleres med en sød smag, der vidunderligt afrunder hele kompositionen.

Vidste du?

  • Vores Skunk # 1-familie har tjent os en række priser, som vi er enormt stolte af.
  • Den legendariske status for skunk hyldes i mange hiphoptekster. Men skunk handler ikke kun om rap. Måske har du hørt om det britiske rockband Skunk Anansie og deres karismatiske frontkvinde Skin?

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Antal

,

Blomst type

Blomstringstid

,

Indica/Sativa

Producenter A-Z

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...