Top Kvalitet Cannabis Frø

Tilbud
Nyhed

Sensi Skunk (Feminiseret) – Sensi Seeds

Fra: 55,00 kr.
Fra: 33,00 kr.

Tilbuddet udløber om:

362 dage, 0 timer, 34 minutter og 16 sekunder.

Producent : Sensi Seeds

Sensi Skunk Feminized er perfekt til nybegyndere  du er sikret cannabis af høj kvalitet.  kort blomstringstid, stærk form og et betydeligt udbytte, elsker fansen sin friske citrussmag

Med de store, harpiksdækkede knopper høstet og tørret kan du se frem til af Indika-generne virker afslappende på trætte muskler og fungerer som en balsam for stressede sind

  • Blomstringstid Under 60 dage

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Om Sensi Skunk Feminiseret

Sensi Skunk Feminiserede cannabisfrø viser, hvor let og overkommelig cannabis kan dyrkes. Dens citrusaroma adskiller den fra andre stinkdyrstammer. bevarer den stærke vækstform og høje udbytter, der er typiske for Skunk.

Sensi Skunk Feminiseret vækstmønster

Sensi Skunk Feminized er en billedbog Skunk: væksten, ensartet og stærk, men altid håndterbar og aldrig for høj. Blomstringsfasen, relativt kort efter 45 til 50 dage, resulterer i et rigt udbytte. Og især når det gælder lav vedligeholdelse, viser Sensi Skunk Feminized mulighederne for hybrider.

Ja, disse frø har også en sativa-del, men i hjertet er det en plante med typiske indica-egenskaber. Sensi Seeds genetik eksperter begyndte at opdrætte Sensi Skunk familien fra en Skunk # 1, som de krydsede med en sød moderplante.

Ligesom sine slægtninge trives disse frø både indendørs under kunstigt lys og udenfor i moderate klimaer. Den korte blomstringstid, robuste natur og tykke strukturerede, stærke knopper er alle grunde til, at denne stamme er så populær. Det har aldrig været nemmere at dyrke Skunk-planter af høj kvalitet til en så overkommelig pris!

Ligesom de fleste indica-sorter er denne cannabisstamme ideel til et Sea of ​​Green (SOG). Dyrkere, der kan lide en tung, central cola, kan prøve Lollipopping-metoden.

Effekt, smag og lugt af Sensi Skunk Feminized

Med de store, harpiksdækkede knopper høstet og tørret kan du se frem til en afkølet højde. Indika-generne slapper af trætte muskler og fungerer som en balsam for stressede sind. Sæt fødderne op og nyd den beroligende effekt. Det er potent, men ikke for stærkt.

Smagen af ​​Sensi Skunk Feminized adskiller sig lidt fra den typiske Skunk-smag. I stedet for den jordiske, vil nogle sige hvidløgsagtig urtesmag, du kan forvente den søde citrussy-smag, der giver denne stamme sit overbevisende friskhedsspark. Citrusaromaen er tydelig selv i blomstringsfasen.

Vidste du?

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Antal

,

Blomst type

Blomstringstid

Indica/Sativa

Producenter A-Z

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...