Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Sensi Amnesia (Feminiseret) - Sensi Seeds

89,00 kr.349,00 kr.

Producent : Sensi Seeds

Sensi Amnesia Feminized er 65% sativa og 35% indica. sativa-lignende i udseende og tilbyder store udbytter

Sativa-indflydelsen kommer også igennem i plantens aroma med en duft, der er tropisk, citrussy og krydret, blødgjort af et strejf af indica-tæthed

 

  • Blomstringstid 65-70 dage, Over 70 dage

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Om Sensi Amnesia Feminized

Sensi Amnesia Feminized er 65% sativa og 35% indica. Ligesom den automatiske variant, der blev frigivet i 2020, er denne stamme sativa-lignende i udseende og tilbyder store udbytter. Den høje er typisk også sativa; cerebral, chatty og opløftende, med en duft, der er jordagtig og med citrusnoter. Dyrkerne kan forvente en længere end almindelig blomstringsperiode og planter, der er højere end gennemsnittet.

Vækstmønster for Sensi Amnesia Feminiseret

Sensi Amnesia Feminiseret cannabisfrø er 65% sativa og 35% indica. Den automatiske version af stammen blev oprindeligt udviklet af Sensi Seeds som en del af deres 2020-forskningsprojekt, og nu har vi introduceret denne variant, som er feminiseret.

Stammen kan prale af en imponerende genpool, hvor dens moderplanter er jamaicansk perle, hawaiisk indika og afghansk nr. 1. Da dette er den feminiserede version, producerer frøene ingen mandlige planter, hvilket gør dyrkning lettere.

Selvom blomstringsperioden er temmelig lang for Sensi Amnesia Feminized (ca. 10 uger), er de fleste dyrkere enige om, at det er ventetiden værd. Planterne vokser ret høje og kan nå godt over to meter i højden, når de dyrkes udenfor i fri jord. Dette er noget at huske på, hvis man prøver at dyrke dem diskret.

Planterne har et udstrakt udseende af en sativa med robusthed og ‘juletræsform’, der oftest er forbundet med indica-sorter. De producerer fremragende udbytter, både indendørs og udendørs. Knopperne er ret kompakte og meget harpiksagtige og vokser normalt langs den centrale stilk og mod spidserne af de laterale grene. Ofte er deres vækst så ekspansiv, at individuelle knopper slutter sig sammen langs den øverste halvdel af stilken og danner store colaer.

For at få de bedst mulige resultater fra Sensi Amnesia Feminized anbefales det, at planterne dyrkes i enten et tempereret eller kontinentalt klima. Alternativt kan de dyrkes inde under kunstige lys, men bemærk, at de har brug for masser af plads til at blomstre.

Mere erfarne avlere vil være glade for at vide, at stammen reagerer godt på dyrkningsteknikker, som SOG (Sea of ​​Green), SCROG (Screen of Green) og supercropping.

Effekt, smag og lugt af Sensi Amnesia Feminized

Denne stamme er sativa-dominerende, og det er meget tydeligt i den resulterende high. Efter forbrug bemærker brugerne en øjeblikkelig løft efterfulgt af en følelse af chattiness og omgængelighed. Det er en energisk, kreativ høj og er velegnet til en aften med venner.

Sativa-indflydelsen kommer også igennem i plantens aroma med en duft, der er tropisk, citrussy og krydret, blødgjort af et strejf af indica-tæthed og jordethed i basisnoterne. Forvent at lugten vokser stærkere, når planterne når fuld modenhed – og hvis de vokser indendørs, skal du sørge for, at området er godt ventileret.

Ved indtagelse af knopperne bemærker brugerne, at mange af smagene stadig er på plads, især citron og krydderi.

Vidste du?

  • Sensi Amnesia Feminized fås i en anden variant – Sensi Amnesia Automatic
  • Denne variant blev udviklet efter succesen med Sensi Amnesia Automatic, som blev oprettet under Sensi Seeds ‘forskningsprojekt for 2020
  • Det har en imponerende forældre – jamaicansk perle, hawaiisk indica og afghani nr. 1
  • Planterne vokser til forholdsvis høje højder, især når de dyrkes udenfor

Yderligere information

Vægt 0,05 kg
Antal

, ,

Blomst type

Blomstringstid

,

Indica/Sativa

Producenter A-Z

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...