Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Ryot Slym Case lugt fri

RYOT Slym-etuiet med X-Strap-teknologi gør det nemt at bære dine essentielle bærbare computere og tilbehør. Slym-sagen indeholder ikke kun omfattende polstring og en hård skal til at beskytte dine værdigenstande, men det omfatter også RYOT SmellSafe Carbon Series-teknologi, der låser lugte i og holder elementerne ude.

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

RYOT Slym-etuiet med X-Strap-teknologi gør det nemt at bære dine essentielle bærbare computere og tilbehør. Slym-sagen indeholder ikke kun omfattende polstring og en hård skal til at beskytte dine værdigenstande, men det omfatter også RYOT SmellSafe Carbon Series-teknologi, der låser lugte i og holder elementerne ude. Slym-kassetpen i tasken eller tasken, og bær sikkert dit mindre rygetilbehør hele dagen! Parrer godt med en VERB 510, VERB DHV Vaporizer og en LOCK-R Box.

LugtSikkerhed
SmellSafe Carbon-serien indeholder omfattende carbon permeated polstring, derfor neutralisere og fældefangst de fleste lugte i sine porer. Derudover giver vores belagte vejrbestandighed stof og fugtforsegling lynlås en ægte fysisk barriere for at holde de fleste lugte ind og vejret ud. RYOT linje rør og vape tilfælde er for den kræsne naturlægemidler entusiast. Vi værdsætter nytte, diskretion og stil. Pak og beskyt med RYOT.

For at genaktivere kulforingsfiltrene skal du blot sætte tørretumbleren i 5 minutter.

Mål: 6 x 3 x 1,25 tommer
Funktioner
RYOT SmellSafe Carbon integreret teknologi
Låsning lynlås
X-Strap-teknologi til at låse dine varer i
Aftagelig RYOT Frisk Pod
Robust vejrbestandig hård skal
Antimikrobiel mikrofiber udvendig

Yderligere information

Vægt 0,96 kg