Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Power House

85,00 kr.1.395,00 kr.

En professionel gødningsformular, der leverer alle de makro-næringsstoffer, planter bruger igennem vækst- og blomsterfasen. Der er tilsat 2%-aminosyre, der forøger celledannelsen, og optimerer plantens evne til at optage gødning.

Alle produkter fra Big Plant Science kan bruges til dyrkning med jord, coco og endda hydro.

Indhold:

Nitrogen: 3%
Fosfor:1,67%
Kalium: 10%
Magnesium:1,17%
Svovl: 5,53%
Aminosyrer: 2%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Part A Power House

Hvorfor er 100% nitratbaseret gødning vigtig for mig?

Kvælstof (N) er det vigtigste grundstof for planten og væksten, såfremt man er afkastorienteret, det ved enhver landmand og erhvervsgartner. Får planten ikke en passende mængde kvælstof, afspejles det tydeligt i afkastet.

Kvælstoffet, der findes i Part A, Power House er 100% nitratbaseret, og indeholder ikke ammonium. Nitrat er modsat ammonium ikke giftig for planten, end ikke i store koncentrationer.

100% nitratbaseret gødning gør det muligt at presse planten til at yde sit yderste uden at der opstår komplikationer såsom forsuring af medium og afbrændte bladspidser som følge af ammoniakforgiftning.

Kvælstof er som sagt det vigtigste grundstof set ud fra et afkastorienteret perspektiv, og går man efter et BiG-afkast, er det vigtigt, at man presser planten maksimalt.
Dette kan man afstedkomme ved hjælp af Part A, Power House, der indeholder store mængder fosfor og kalium (P-K), hvilket sikrer tunge blomstertoppe. Part A, Power House indeholder også magnesium og svovl (Mg-S), der sikrer mange krystaller samt en æterisk olieproduktion i den høje ende.

Vi anbefaler at du bruger “Part B” i sammen med Part A, så dine planter er godt dækket ind i både blomst og vækstfasen.
Du kan derudover benytte Big Plant Sciences andre additiver som Bud Explosion, Stimulus og Aroma Boost for at få de absolut bedste resultater

Yderligere information

Vægt N/A
Liter

, ,