Oil Black Leaf’ ‘Rosin Bag’ Filter Bags 30µm S

DKK13.30

Varenummer (SKU): -34 Kategori:

Beskrivelse

Med ‘Rosin Bag Filters’ fra ‘Oil Black Leaf’ er produktionen af ​​de fineste udvalgte olieekstrakter til rygning sikret. Hvis du valgte nylonfiltrene til udtrækning med den såkaldte ‘Rosin Tec’, er resultatet det reneste koncentrat af høj kvalitet, da nylonposen pålideligt filtrerer al plantrester allerede i ekstraktionsprocessen.

Med ‘Rosin Tech’ -metoden pakkes grønne plantedele, blomster og pollen i pergamentpapir og opvarmes med en kolofoniumpresse og påfører et stærkt tryk ved en temperatur fra ca. 165 ° C til 180 ° C henholdsvis 248 ° F til 356 ° F (afhængigt af planten) i et par sekunder.
Fyld materialet, der skal presses i et “Rosin Bag” -filter, indpak det i pergamentpapir og tryk det i den varme kolofoniumpresse. Du får det ønskede rene koncentrat på grund af det ekstra filter. Dette koncentrat kaldes kolofonium, der har en stærkere påvirkning og er mere intensivt end råmaterialet. Selve ekstraktionsmetoden ‘Rosin Tech’ er sikker: ingen butangas eller kemiske opløsningsmidler skal anvendes – derfor ingen risiko for eksplosion.

‘Rosin Bag Filters’ har en non-stick indvendig overflade, så det klæbrige harpiks kan skrabes af med en spjæld uden problemer. Ekstraktionsproceduren kan gentages op til 4 gange afhængigt af det ønskede renhedsniveau. ‘Rosin Filter Bag’ er lavet af speciel nylonstruktur, der er varmebestandig (op til 240 ° C), robust og genanvendelig. ‘Rosin Bag Filters’ fås i 3 forskellige størrelser og maskebredder afhængigt af mængden og anvendelsen af ​​det anvendte materiale.

 

 

Material Nylon
Size 50x20mm
miscellaneous Mesh Width 30µm
Info PU 6x10pcs

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop