Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Neverland' Bong med regnbue / metallic effekt

699,95 kr.

Glasbongen fra serien 'Black Leaf' 'Neverland' fortryller ved første øjekast, farven springer lige i øjnene! Også interessant er downstem-adapteren, der ender i en 3-armet slot diffusor. På grund af perkolatoren forekommer der masser af bobler i vandkammeret, så røg afkøles og filtreres.

Med en vægtykkelse på 5 mm er denne 'Neverland'-bong ekstremt robust og står helt sikker på grund af den brede runde base. Hovedet til urter har et praktisk håndtag til dem, der foretrækker at løfte skålene op til det sidste spark. For alle, der elsker sliphuller, er der også en. Og det leveres med en prop. Det diskrete BL-logo er sandblæst ind i bongen.

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Glasbongen fra serien ‘Black Leaf’ ‘Neverland’ fortryller ved første øjekast, farven springer lige i øjnene! Også interessant er downstem-adapteren, der ender i en 3-armet slot diffusor. På grund af perkolatoren forekommer der masser af bobler i vandkammeret, så røg afkøles og filtreres.

Med en vægtykkelse på 5 mm er denne ‘Neverland’-bong ekstremt robust og står helt sikker på grund af den brede runde base. Hovedet til urter har et praktisk håndtag til dem, der foretrækker at løfte skålene op til det sidste spark. For alle, der elsker sliphuller, er der også en. Og det leveres med en prop. Det diskrete BL-logo er sandblæst ind i bongen.

 

 

Materiale: Borosilicate Glass
Højde: 500mm
Diameter: 170/51mm
SG 19/14 (18,8/14,5mm)
Tykkelse: 5mm
Sliphul: ja, inkl prop

 

 

Yderligere information

Vægt 0,7 kg