Mykos organisk rod stimulator til Hydro 500g

DKK220.00

Organisk rod stimulator Forbedrer rodstrukturer for tilføjet optagelsesevne.Forbedrer effektiviteten af ​​næringsstoffer og vand

Varenummer (SKU): mykos-organisk-rod-stimulator-til-hydro-500g Kategori:

Beskrivelse

MYKOS® mycorrhizae er en naturlig og organisk art af gavnlige jordsvampe, der skaber en “svamplignende” masse, som opsamler og opbevarer næringsstoffer og vand, hvilket øger optagelsen af ​​begge. Denne enkelte art af arbuskulær mycorrhizal svampe indeholder kun Rhizophagus intraradices, formelt kendt som Glomus intraradices. MYKOS indeholder ingen andre mikrober såsom Trichoderma eller ectomycorrhizae.

Arbuskulær mykorrhizal svampe
Rhizophagus intraradices

Forbedrer rodstrukturer for tilføjet optagelsesevne

Hurtigste og mest aggresive koloniserende Mycorrhizae

Forbedrer effektiviteten af ​​næringsstoffer og vand

Kan øge udbyttet og sekundære metabolitter

Fantastisk til grøntsager, frugt, urter og blomster

 

MYKOS er en hurtigtvoksende, gavnlig svamp, der øger næringsstof og vandoptagelse ved at danne et symbiotisk forhold til en plantes rødder. MYKOS er nødvendig for at nedbryde, cykle og fastholde næringsstoffer samt give en frontlinie af forsvaret mod miljøbelastninger, patogener og sygdomme. MYKOS vil fortsætte med at vokse, hvor dine planter bliver en udvidelse af rødderne og administrerer bedre effektivitet og bæredygtighed. Med et større og sundere rodsystem får planterne mulighed for at øge afgrøder og sekundære metabolitter.

MYKOS arbejder hurtigt og skaber stærke rødder i 95% af de almindelige planter. MYKOS er en enkelt art af Endo-mycorrhizal svampe, Rhizophagus intraradices, hvilket eliminerer enhver form for rodkonkurrence. Hvorfor kun Endo-mycorrhizae?
Ecto-mycorrhizae har ingen gavnlig virkning på grøntsager, frugter, blomster og urter.

MYKOS hjælper nye beplantninger med at reducere transplantationschok ved at stimulere ny rodvækst. MYKOS danner hyfer, der øger rodmassen, hvilket resulterer i mere absorption af næringsstoffer og fugt. Svampenettet kan transportere næringsstoffer over store afstande og levere dem direkte ind i rodcellen. Planter forsyner MYKOS med energi i form af kulhydrater, der produceres under fotosyntesen. Individuelle planter kan blive forbundet med andre planter gennem dette mycorrhizal netværk, der deler næringsstoffer, sukker og vand samt tiltrækker flere jordmikrober.

MYKOS beskytter dine planter mod tørke og varmestress samt at forhindre skadelige patogener fra at skabe rodkontakt. MYKOS kan også forbedre jordstrukturen både i lerjord og sandjord. MYKOS hjælper også med at nedbryde organiske forbindelser og omdanner dem til plantetilgængelig plantemat.

MYKOS er blevet brugt til at bryde de sidste 10 verdensrekorder for ‘Xtreme plantevækst, inklusive et 2.261,5 lb. græskar i 2016!

 

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop