Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Magical Butter 2E

1.799,00 kr.

Hvad er en MagicalButter maskine nøjagtigt?

MagicalButter maskinen er verdens første brugervenlige køkken model, designet til at skabe fantastiske opskrifter, der tilsætter essensen af sunde urter i smør, olie, alkohol, lotioner og mere!

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Velkommen til en ny generation af sundhed og lykke! Med et enkelt tryk på en knap kan du nyde vel-smagende, sunde fødevarer eller lav naturlige hudplejeprodukter derhjemme med MagicalButter Botanical Extractor.

MagicalButter har formået at omdanne en engang forvirrende, kompliceret proces til en konsistent, brugervenlig oplevelse, hvilket gør det nemt at integrere botanik i din sunde livsstil. De kreative muligheder med MagicalButter er virkelig uendelige.

Vores eksklusive mikroprocessorteknologi er helt unik i køkkenapparatuniverset og sikrer nøjagtighed og grundig, jævn opvarmning i enhver højde i ethvert klima. MagicalButter giver en praktisk løsning til ekstraktion af næringsstoffer fra rødder, frugter og urter og indsprøjtning af dem direkte i smør, olier, tinkturer, salver, lotions og mere – lige midt i dit køkken! Kun fantasien sætter grænser!

 

 

Yderligere information

Vægt 3 kg