Går til betalingsside...

Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

Green Crack Punch (Feminiseret) – RQS

79,00 kr.319,00 kr.

Giv din krop, sind og sjæl et superladet boost med denne energiske hybrid. Med en lettere Sativa-dominans kan dyrkere med grønne fingre forvente nok af et mentalt sus, der kan holde dem kørende hele dagen lang. Drukner du i masser af arbejde? Proppet med pligter derhjemme? Smut let igennem opgaverne den naturlige måde med et skud Green Punch!

  • Blomstringstid Under 60 dage, 60-65 dage
  • Udbytte Medium
  • THC 10-20%

Vælg variant:

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

Kom ind i kampen med denne kombination af Green Crack og Purple Punch

Det er sandt, hvad de siger – modsætninger tiltrækkes. I hvert fald i det her tilfælde med Purple Punch og Green Crack. Førstnævnte er en sværvægter af en Indica-domineret sort. Hun ruller dig ind i sine beroligende arme og lindre dine skavanker og smerter. Sidstnævnte Green Crack er en vildt energisk, humørskabende sort, som har en forkærlighed for at køre hårdt på og få styr på sit l*rt. Sammen skaber dette underlige par Green Crack Punch, som med tiden blev en hybrid, der fokuserer på mental ro, før hun går videre til de trætte lemmer.

Hold dig energisk hele dagen lang

Som hun går i gang med at booste det trætte sind, vil brugere føle sig motiverede og fyldt med energi. Det tager adskillige timer for at din high kommer ned til musklerne, hvor du efterlades med masser af tid til fuldt ud at udnytte hendes euforiske virkning. Aromaen er ligeså energigivende. Nyd en duft af livlig citrus, som udvikler sig til spor af vindrue og blåbær. Hun har også en utrolig blødhed i hendes aroma, hvilket passer perfekt til dem, som oplever, at rygning plager deres hals.

Hun straffer dig ikke for småfejl

Hendes blomster skinner med livlig pink og orange nuancer – en farverig antydning af den cerebrale power, som venter forude. Da hun holder sig under 200 cm, vil hun ikke overvælde de begyndende dyrkere, ligesom hun heller ikke vil straffe dem for mindre udsving i næring, vand eller lys. Forvent omkring 20% THC, hvilket er en yderst respektabel potens. Selvom hendes THC-niveau ikke blæser hjernen væk, anbefales førstegangsbrugere at tage den med ro, i hvert fald lige til at starte med. Følelser af eufori tager fat fra det første hvæs til det sidste, hvilket ansporer dig.

Efter 55-60 dage er hun færdig med blomstringen og klar til høst. Dyrket under ideelle forhold kan dyrkere forvente 400-500 gram/m2. Som følge af, hvor gavnlig hendes energigivende virkning er, er det bedst at dyrke hende indendørs. På denne måde kan udbyttet maksimeres, da du har større kontrol over påvirkende faktorer. Hun vil dog stadig gøre dig stolt udendørs, hvor du kan forvente at høste hende ved udgangen af september, hvis du bor i et favorabelt klima.

Sorttype: Feminiserede
THC: 18%
CBD: Lav
Udbytte indendørs: 450 – 500 gr/m2
Udbytte udendørs: 550 – 600 gr/plant
Højde indendørs: 90 – 160 cm
Højde udendørs: 180 – 220 cm
Blomstringstid: 8 – 9 uger
Høstmåned: Sen september
Genetisk baggrund: Green Crack x Purple Punch
Type: Sativa 60% Indica 40%
Effekt: Beroligende, Euforisk
Klima: Varm
Smag: Citrus, Frugtagtig

Yderligere information

Vægt 0,01 kg
Blomst type

Producenter A-Z
Antal

, ,

Blomstringstid

,

THC

Udbytte

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...