Early Skunk Femi – Sensi Seeds

DKK495.00

:Blomstringstid 55-65 dage
Udbytte: XL
THC %: Medium
CBD %: 0,1 %
Højde: 90-140cm

 

Early Skunk Feminized er vores bedste allrounder til udendørs dyrkning. gør det muligt, selv i Nordeuropa, at dyrke cannabishybrider

blomstre dem 55 til 65 dage. Dine planter vil takke dig med harpiksindkapslet Topskud og store udbytter, der afslører deres indica-genetik.

  • 10 stk
Ryd

Beskrivelse

Om Early Skunk Feminized

Early Skunk Feminiserede cannabisfrø lover førsteklasses resultater udendørs. Frodige udbytter er mulige, selv i Nordeuropas regnfulde. Den robuste natur og modstandsdygtighed ved denne cannabisstamme betyder, at den også er af interesse for nybegyndere.

Indtil for nylig syntes det umuligt at dyrke stinkdyr og andre potente hybrider til fuld modenhed i regioner med korte somre. Da fedtknopperne har tendens til skimmelsvamp i dårligt vejr, blev avlerne tvunget til at høste deres planter, før blomstringen havde nået sit højdepunkt. Sensi Seeds satte sig for at løse dette problem en gang for alle.

Early Skunk Feminiseret vækstmønster

Svaret er Early Skunk Feminized (35% sativa, 65% indica). Disse cannabisfrø kombinerer vitalitet og størrelse af Skunk # 1 med hårdhed fra Early Pearl i en feminin hybrid med et turboladet resultat. På din altan, i haven eller et andet solrigt sted vil Early Skunk trives hvor som helst!

Dens store pålidelighed katapulterede straks Early Skunk til førstepladsen i vores udendørs kollektion. Denne feminiserede stamme, der kun producerer kvindelige planter, sparer dyrkere fra at skulle udrydde mandlige skud i starten af ​​blomstringsperioden.

Ligesom originalen producerer disse frø resistente, hurtigtvoksende og utroligt dynamiske planter, der giver kofangerafgrøder af fugtige, sukkerglaserede knopper. Inkluderingen af ​​Early Pearl gør det muligt for Early Skunk at modnes uger før Skunk # 1, hvilket øger modstandsdygtigheden over for skimmel markant.

I blomstringsfasen opnår Early Skunk Feminized vækst over gennemsnittet. Planterne kan nemt nå mere end to meter. For at udnytte deres fulde potentiale skal du lade dem være i 55 til 65 dage. Dine planter vil takke dig med harpiksindkapslet knoppedannelse og rige udbytter, der afslører deres indica-genetik.

Avancerede dyrkningsteknikker som Sea of ​​Green (SOG), Screen of Green (SCROG), Supercropping og Lollipopping bruges generelt til indendørs dyrkning, men de kan også generere større udbytter udenfor i frisk luft.

Effekt, smag og lugt af Early Skunk Feminized

Mens indica-generne dominerer i vækstmønsteret, er sativa-komponenterne umiddelbart synlige i den endelige effekt. En mild, lys høj kombinerer med den varme, afslappende sten af ​​skunk, der tager rygere til nye dimensioner. Hold et par snacks tæt på hånden, da dette ukrudt er kendt for at udløse munchies.

I blomstringsperioden har denne cannabisstamme en ret intensiv duft, men ved forbrug vil du bemærke mere af en mild sødme. Forvent ikke en eksplosion af smag. Dens milde aroma er netop det, som mange rygere elsker.

Vidste du?

  • I 2006 vandt Early Skunk en pris ved High Life Cannabis Cup.

Yderligere information

Vægt 0.05 kg
Antal

Blomstringstid

60-65 Dage, Under 60 Dage

Indica/Sativa

Indica-dominant

THC

10-20%, 20% – 25%

Område

Drivhus, Indendørs, Udendørs

Højde

Høj, Medium

Blomst type

Feminiserede

Producenter A-Z

Sensi Seeds

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop