Top Kvalitet Cannabis Frø

Nyhed

DynaVap – M 2020 Vaporizer

579,00 kr.

den helt nye VapCap 2020 M Vaporizer fra DynaVap en opdateret version af 2019 M-modellen. VapCap 2020 M er kompatibel med andre DynaVap-produkter og ligesom sine forgængere er den bærbare one-hitter med det samme klar til brug, når som helst og hvor som helst.

Premium kvalitet

Altid de bedste brands

Diskret indpakning

Og diskret pakkelabel

Hurtig levering

1-2 dage

Følg din pakke

Track & Trace

Beskrivelse

DynaVap VapCap 2020 M fordamper

Frisk ud af VapLab er den helt nye VapCap 2020 M Vaporizer fra DynaVap en opdateret version af 2019 M-modellen. VapCap 2020 M er kompatibel med andre DynaVap-produkter, og ligesom sine forgængere er den bærbare one-hitter med det samme klar til brug, når som helst og hvor som helst.

Den manuelle damp er konstrueret af rustfrit stål af medicinsk kvalitet og genererer konsekvent rig og velsmagende damp. Alt dit behov er en lighter eller fakkel. Nye funktioner inkluderer: et facetteret tip med luftstrømsskæringer, en justerbar skål, dobbelte kulhydrathuller til kalibreret luftinjektion, et tilspidset mundstykke, forbedret taktilt greb og en ny hætte i fangenskab.

VapCap 2020 M Vaporizer måler 9,2 cm / 3,6 inches i længden og er nem at bruge. Fjern blot metalhætten, og læg dine urter eller koncentrater efter eget valg. Sæt hætten på igen, og vælg en side, der skal opvarmes. Hver sektion af hætten har forskellige damptemperaturer. Varm enheden op, indtil du hører et klik, der angiver, at den er klar til brug. Styr din luftstrøm med de to chirale lufthavne, og når enheden er kølet ned, klikker den igen og bekræfter, at det er sikkert at fjerne hætten. For at opnå de bedste resultater anbefaler vi at bruge en lommelygter, men enhver anden varmekilde er også tilstrækkelig.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Relaterede produkter

Du kunne muligvis også være interesseret i...