Dutch Passion Skunk #11 femi

Kategori:

Beskrivelse

Skunk # 11 er en ægte cannabislegende, vores eneste stamme, der har solgt over en million frø. Måske verdens mest populære ukrudtssort …. og af meget gode grunde er dette bestemt ingen almindelig stinkdyr.

Mange af vores kunder har købt Skunk # 11 i årevis og er så tilfredse med udbyttet og den udsøgte skunk ‘high’, at de ikke engang vil prøve andre sorter! Denne yderst stabile premium skunk stamme er resultatet af mange års opdræt af vores top skunk genetiker og er en idiotsikker sort med fremragende vækst, udbytte og styrke. Skunk # 11 er ekstraordinært modstandsdygtig over for skimmelsvamp og sygdom og leverer en berømt behagelig anti-angst høj, der slapper af kroppen og beroliger sjælen. Stenen er tilfredsstillende, høj, kølet og erotisk. Alligevel har den nok energi til at give dig mulighed for at fungere, hvis du har brug for at få tingene gjort. I den henseende kalder vi det en ‘medium sten’, som mange foretrækker frem for en ‘all-out’ uarbejdsdygtig sten.

Skunk # 11 vokser kraftigt i ethvert vækstmedium, indendørs, i et drivhus eller udenfor. Det er en stærk plante med generøst udbytte af harpiksbelagt knopp og har en traditionel krydret old-school shiva-aroma med en rig, osteagtig indica-smag. Vores Skunk-ekspert anbefaler høst efter 7 uger, knopperne kan stadig være grønne på dette tidspunkt, men Skunk # 11 er på sit strålende og uforlignelige bedste. Over en million solgte frø er din garanti for tilfredshed. Oplev det selv, en sort i topkvalitet, som vi tilbyder til en bemærkelsesværdig overkommelig pris for en så højtydende stamme.

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop