Dutch Passion Lemon Kix femi

Kategori:

Beskrivelse

Auto Lemon Kix har en super frugtagtig, sød smag
Auto Lemon Kix har en af ​​de mest komplekse og frugtagtige smagsprofiler i vores autoflower seed-samling. Du kan lugte en bestemt sød, frugtagtig duft, der minder om et velkendt USA-mærke af små, farverige slik. Forvent en rig attraktiv frugtagtig / skunky duft, en citruslignende smag og en meget kraftig, langvarig euforisk high.

Auto Lemon Kix er kendt for sin frugtagtige aroma og meget kraftige THC-rige high
Auto Lemon Kix er den valgte stamme, hvis du leder efter den frugtbareste aroma i en autoflower med et højt THC-indhold. Disse sativa dominerende autoflower frø giver en kompleks duft og smag, der simpelthen er svær at matche. Knopperne sprænger med terpener – de forbindelser, der producerer den dybe aroma og velsmagende smag i cannabis. De er også fyldt med THC-rige trichomer. Det er en meget potent autoflower, der producerer smukke lysegrønne, hvide knopper med et tykt klæbrigt lag af harpiks, der lugter og smager utroligt frugtagtig. Det kan bedst beskrives som en sød blanding af tropisk frugt og citron, meget gennemtrængende og velsmagende!

Effekter af Auto Lemon Kix
Disse Sativa dominerende autoflower frø giver en vidunderlig op-høj, der kan føles både energisk og kreativ. De mere kompakte fænotyper giver en mere hybrid høj, hvor en kombination af en ‘hovedhøj’ og ‘krop stenet’ følelse vil sejre. Generelt er denne stamme den perfekte sort at ryge om morgenen / dagen eller under en social begivenhed. Det er bestemt ikke en sofa låsestamme, medmindre du ryger det for meget. På grund af den fremragende smagsprofil kan det vise sig vanskeligt at modstå fristelsen af ​​denne lækre stamme.

Auto Lemon Kix blomstringstid
Auto Lemon Kix er en autoflower med en lidt længere frø-til-høst-cyklus end gennemsnittet. Det tager cirka 12 uger, før hun er klar til høst. Under ikke-ideelle dyrkningsforhold kan denne fase forsinkes med ca. 1-2 uger. Dette gælder også hvis dyrket udendørs på mere nordlige eller sydlige breddegrader. Koldere eller ustabile vejrforhold kan forsinke blomstringen, så det kan tage omkring 100 dage, før hun er klar til høst udendørs.

Hun blev oprindeligt udviklet til indendørs dyrkning, men vil også klare sig godt udendørs, især i mere moderate og varme klimaer. Hvis du vil dyrke hende i Nordeuropa / Nordamerika eller i Sydafrika / Sydamerika, anbefaler vi kun at vælge de bedste 3 sommermåneder med de længste dage og de fleste solskinstimer om dagen. Kun med nok solskinstimer vokser hun til den autoflower, hun er bestemt til at være udendørs.

Udbyttet af Auto Lemon Kix autoflower
Under de rette forhold og pleje kan hun give meget høje udbytter, og det er muligt at opnå 450-500 g / m2 i en indendørs vækst.

Enkeltplanter kan give op til hundreder af gram pr. Plante. Auto Lemon Kix frø kan dyrkes i alle typer systemer og dyrkningsmetoder, hvad enten det er hydro, jord eller kokosfibre. Udendørs kan hun give mellem 50-150 gram pr. Plante, og vi anbefaler at lægge hende i lidt større potter end normalt. I et varmt klima er det bedst at bruge en gryde på mindst 20-25 liter og i et tempereret klima ikke mindre end 15 liter.

Rådgivning fra vores eksperter:
Vi råder dig til at dyrke hende i jord / kompost med økologisk mad for at få det bedste slutresultat. Den økologiske mad og jorden frembringer det bedste i hende og giver dig ekstremt frugtagtige knopper, der fortsætter med at forbløffe dig igen og igen!

For at opnå optimale resultater er det vigtigt at vente, indtil hun er moden nok. Prøv ikke at høste hende for tidligt, for det er netop i de sidste uger, at hendes styrke og smagsprofil stiger til ekstreme højder!

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop