Tilbud

Dutch Passion HiFi 4G femi

:Blomstringstid 90 dage
Udbytte:  90 dage
THC %: 90 dage
CBD %: 90 dage
Højde: 90 dage

 

DKK100.00

Kategori:

HiFi 4G har en jordagtig, krydret, træagtig aroma med skarpe og frugtagtige noter
HiFi 4G har en umiskendeligt skarp Kush-aroma. De fleste fænotyper lugter generelt som en stærk amerikansk Kush. Denne stamme er mest som en OG Kush med en krydret, jordagtig aroma og skarpe noter af citrus og nåletræer. Denne sort har en bred vifte af terpener og både Alpha-Pinene og Beta-Pinene plus de mere almindelige Myrcen og Limonen terpener. Alle er stærkt repræsenteret i terpenprofilen. Hi-fi 4G fylder rummet med en skarp ukrudtsluft på ingen tid.

HiFi 4G er en robust cannabisplante med solide grene og store blomster
Denne plante er kendt for sin ekstraordinære kraft og sine robuste tykke grene. I vækstfasen ser hun ud til at vokse lidt hurtigere end de fleste hybridstammer. Selv bladstænglerne er fastere og tykkere end normalt. Fordi hun har så stive grene, er det sværere at snappe og bøje hende. Hun foretrækker at vokse lige opad, hvilket gør hende meget velegnet til en SOG-opsætning. De robuste grene er omgivet af store og lange blomster, som i nogle fænotyper kan vokse til mere end 40-50 cm.

Hvilken slags genetik indeholder HiFi 4G?
Hos Dutch Passion følger vi konstant med den nyeste udvikling inden for genetik, og vores nordamerikanske netværk er fortsat en værdifuld ressource. Resultatet af vores seneste projekt er HiFi 4G. Dette kryds blev lavet med forældrene WiFi OG og vores prisvindende harpiksinfunderede Glueberry OG. Ved at krydse disse to stammer er der skabt en meget stærk og potent ny Kush-sort. Det kombinerer styrken af ​​WiFi OG-forælderen med den store aroma af Glueberry OG. Jo mere jordagtig, sur dieselaroma fra Wifi OG kommer sammen med den mere frugtagtige, jordiske aroma af Glueberry OG. En lækker ny blanding af terpener!

HiFi 4G har lange kompakte knopper med en meget høj cannabinoidprofil
Hi-Fi 4G vokser hurtigere end du kunne forvente af en Indica-dominerende Kush-sort. I den vegetative fase vokser hun hurtigt, men selv i blomstringsfasen er der en hel del strækning i planterne. Måske lidt mere end hvad du ville forvente af en cannabisplante med en blomstringstid på ca. 8 uger. De fleste planter har en hybrid plantestruktur, der læner sig lidt mere mod Indica-siden.

Det er bedst ikke at forsøge at bryde eller bøje Hi-Fi 4G. De stive grene kan let brydes, især i vækstfasen og er ikke lette at manipulere. Derfor er det bedst at dyrke denne stamme naturligt eller i en SOG-opsætning. Med sidstnævnte metode kan du straks opnå de højest mulige udbytter. Hendes tykke blomster får mere lys i en SOG, og du får mest vægt fra disse hovedknopper.

I blomstringsfasen har planterne en del strækning, de vil fortsætte med at vokse i ca. 3 uger efter at uret er skiftet til 12/12. Hendes internode afstand er kort til medium. Selv med fænotyperne med en lidt længere internode-afstand er rummene fuldstændigt fyldte med blomster. Disse fænotyper har også et meget gunstigt forhold mellem blomst og blad, hvilket gør dem til en favorit blandt avlere.

Trichome-produktionen er lidt langsom i starten, men omkring uge 6 i 12/12 er produktionen af ​​harpiks og trichome virkelig i fuld gang og nogle gange tager det kun et par uger, før de kan skæres. Hendes THC-niveau er meget højt. Efter flere laboratorietests har laboratorietest vist, at denne stamme kan nå godt over 20% THC og derfor hører til vores eksklusive kategori af 'Ekstremt høje THC-frø'. Dette er kun forbeholdt cannabisfrø med et ekstremt højt THC-potentiale.

Genetikken anvendt til HiFi 4G garanterer følgende egenskaber:

• En kompakt mellemstor plante med stive grene og store blomster
• Store klæbrige blomster med en meget stærk Kush-aroma
• Glitrende knopper med et ekstremt højt THC-indhold
• Hifi 4G er en stamme, der passer til ægte Kush-entusiaster, der elsker en skarp aroma, en stærk smag og en kraftig høj

Virkninger af HiFi 4G
Denne stamme er ideel til afslapning, især lytning til musik. HiFi 4G ser ud til at forbedre din forståelse og nydelse af musik. Dit HiFi-sæt kommer til liv, lyden virker rigere, dybere og skarpere som om du stod ved siden af ​​musikken eller kunstneren. Denne THC-rige feminiserede sort kombinerer en kreativ, behagelig high med en mentalt beroligende effekt. På grund af dens styrke er det ikke nødvendigt at ryge meget af denne stamme for at få en kraftig effekt. Den høje er langvarig og meget afslappende.

Blomstringsperioden for HiFi 4G
Hifi 4G blomster i gennemsnit 8 uger, hvilket gør det til en af ​​de hurtigst blomstrende fotoperiodeplanter i samlingen. Under ugunstige forhold kan blomstringsfasen tage lidt længere tid, og hun har brug for ca. 9-10 ugers blomstring for at blive fuldt moden.

I løbet af de første 2 uger af blomstringsfasen vokser planterne ret hurtigt. Efter ca. 3 - 3,5 uger slutter strækningen endelig. Det er da knopperne begynder at udvikle sig yderligere. I løbet af de følgende uger synes udviklingen at være langsom. Men fra uge 6 går det pludselig rigtig hurtigt, knopperne bliver fyldigere og mere kompakte hver uge. Blomsterne vokser til lange bæger fyldt med glitrende trichomer og en vidunderlig skarp duft!

Udbyttet af HiFi 4G
HiFi 4G har en hurtig blomstringstid og et højt udbytte. Hendes lange, tykke og kompakte knopper er grunden til, at denne stamme har fået et XL-mærke. I de rigtige hænder kan hun vokse til en plante med XXL-knopper og belønne dyrkeren med en mere end generøs høst. Dyrk hende i en SOG for det højest mulige udbytte. Hendes vigtigste knopper alene kan give omkring 25-30 g med lethed!
I gennemsnit er udbytter på mellem 400-500 g / m² mulige. I et ideelt klima og med de rigtige dyrkningsteknikker kan du endda opnå op til 600 g / m², men det kræver en vis viden og erfaring med dyrkning.

Udenfor kan HiFi 4G vokse til et sandt monster! Hendes tykke grene og kompakte struktur er ideelle til at beskytte sig mod vinden og give tilstrækkelig støtte til sine tunge knopper. Disse kompakte knopper kan dog være et problem i slutningen af ​​blomstringsfasen, især i våde og fugtige områder. Derfor anbefales det kun at dyrke hende i områder med en god sensommer eller et tørt klima.

Rådgivning fra vores eksperter
Hifi 4G er en letvoksende plante og velegnet til begyndere, men hun kan være en udfordring for de erfarne avlere at mestre fuldt ud. Efter et par runder med denne dame lærer du at forstå hende fuldt ud, og hun kan virkelig levere ekstremt høje udbytter.

Denne sort udmærker sig hovedsageligt i en SOG indendørs og er det værd at prøve i en opsætning med gryder på 4-7 liter eller op til 11 liter. Fjern de nederste grene tidligt, så hun kan fokusere fuldt ud på hovedknoppen og et par sideknopper. Hold fugtigheden strengt under 45%, og oplev hendes enorme kompakte knopper! Det dyrkes bedst udendørs i et drivhus eller under et læ. Men sørg altid for tilstrækkelig ventilation og lavest mulig fugtighed.

8
    8
    Din kurv