Dutch Passion Californian Orange femi

Californian Orange er en ægte old school-klassiker, der kun fås fra Dutch Passion. Det er en 50% indica / 50% sativa hybrid, der går tilbage til 1980, og siden da har den kun nogensinde været indavlet. Genetikken kommer fra en enestående californisk stamme, og denne sort indeholder en fremragende kvalitetssten med en klar ‘up’ høj, meget social og meget speciel.

Kategori:

Beskrivelse

Californian Orange er en ægte old school-klassiker, der kun fås fra Dutch Passion. Det er en 50% indica / 50% sativa hybrid, der går tilbage til 1980, og siden da har den kun nogensinde været indavlet. Genetikken kommer fra en enestående californisk stamme, og denne sort indeholder en fremragende kvalitetssten med en klar ‘up’ høj, meget social og meget speciel. Hvis du ryger for meget, bliver stenen tungere, selvom kvaliteten ikke mindskes.

Planterne er normalt 1,2-2 m høje og giver godt ved omkring 400 gram / m² med et normalt bæger / bladforhold. Nogle af planterne har en udtalt citrusaroma og duft, hvilket gør dette til en tiltalende og potent sort, der har tilfredsstillet de tusinder af avlere, der har prøvet det.

Californian Orange er en stærk og stabil stamme med høje niveauer af harpiksproduktion selv på bladene. Nogle gange bevarer de originale klassiske stammer som Californian Orange en loyal følge mange år efter at de blev frigivet, på trods af alle de spændende nye stammer og moderne hybrider, der følger med. I tilfældet med Californian Orange er det den gamle friske, klare og stærke high, der bevarer en stærk appel sammen med de helt unikke orange lugte og smag. Udbyttet er lidt over gennemsnittet, men oplevelsen er alt andet end gennemsnittet. Dette er en traditionel californisk skønhed af høj kvalitet, der går tilbage til den hippiske æra. En enestående stamme, da den blev frigivet og stadig en efterspurgt sort i dag.

Yderligere information

Område

Drivhus, Indendørs, Udendørs

Blomstringstid

60-65 Dage, 65-70 dage, Over 70 dage, Under 60 Dage

CBD

1-4%, 4% – 10%, Under 1%

Højde

Høj, Lav, Medium

THC

10-20%, 20% – 25%, Under 10%

Udbytte

Lavt, Medium, Stort

0
    0
    Din kurv
    Din vogn er tomGå tilbage til Shop